Destinaţii de Vacanţă

 

featured

 

“Destinaţii de vacanţă 2014” este o campanie ce are ca scop principal informarea cititorilor cu privire la destinaţiile populare de vacanţă din anul 2014. Campania iniţiată de echipa BunaDimineata.ro, în parteneriat cu agenția de turism Select Travel, se va desfăşura în perioada 16 Iunie – 30 Iulie.

Pe parcursul a 6 săptămâni, în fiecare zi, se vor scrie despre oraşe europene, destinaţii exotice şi litoralul românesc.

Campania “Destinaţii de vacanţă 2014” a fost iniţiată cu scopul de a oferi informaţii utile românilor despre destinaţiile populare de vacanţă din vara anului 2014. Sunt mult prea multe informaţii şi păreri despre fiecare staţiune în parte, iar acestea sunt dispersate pe mai multe site-uri de profil. De aceea, această campanie doreşte să ofere cititorilor informaţii exacte şi comasate într-un singur articol, pentru fiecare destinaţie în parte.

Începutul de vară este perioada perfectă pentru planificarea concediului. Fie că românii aleg staţiuni din România, fie cele din afară, vacanţa este prilej de relaxare şi de reîncărcarea bateriilor. Cititorii BunaDimineata.ro, vor putea parcurge articole despre destinaţiile populare din ţările europene precum Spania, Turcia, Portugalia, Grecia, Franţa, Italia şi România. De asemenea, vor fi prezentate destinaţii exotice şi luxoase precum cele din Mexic, Egipt, Dubai şi Oceanul Indian.

[quote_center]Vezi toate destinaţiile pe care ţi le propunem ![/quote_center]

Cele 44 de destinaţii turistice vor fi postate aleator, astfel încât fiecare cititor să îşi găsească vacanţa potrivită cât mai repede. Pentru fiecare staţiune vor fi prezentate obiectivele turistice care trebuie vizitate, idei pentru petrecerea timpului liber, locurile populare de cumpărături, viaţa de noapte şi zonele de distracţie, gastronomia specifică pe care fiecare turist trebuie să le încerce şi informaţii utile, care îi vor ajuta să aibă vacanţa mult visată.

Partener Campanie:

selectravel