Mănâncă Sănătos, în stil asiatic

mananca-sanatos-stil-asiatic

Cu siguranţă ai auzit despre bucătăria asiatică şi despre beneficiile pe care acesta le oferă. Dacă nu ai încercat încă nici un preparat specific Asiei, ar trebui să ştii că acestea sunt pline de arome şi condimente, oferind un adevărat festin pentru papilele tale gustative. Iar acuma este momentul perfect să te apuci de gătit, deoarece demarăm o campanie nouă, prin care vrem să îţi arătăm cât de uşor este să mănânci sănătos, în stil asiatic.

Campania Mănâncă sănătos, în stil asiatic are ca şi scop principal informarea cititorilor despre cele mai cunoscute bucătării asiatice. Iniţiată de echipa BunaDimineata.ro, campania se desfăşoară în parteneriat cu KoreanFood.ro în perioada 15 Septembrie – 12 Octombrie.

Pentru cele 4 săptămâni de campanie am pregătit numeroase articole cu informaţii utile din bucătăriile asiatice şi cu reţetele cele mai cunoscute pe care fiecare le poate pregăti acasă.

Peste tot se vorbeşte despre mâncarea asiatică ca fiind una dintre cele mai sănătoase, dar nimeni nu prezintă beneficiile fiecărui ingredient în parte. Astfel că, am adunat cele mai importante aspecte ale ingredientelor comune folosite în majoritatea bucătăriilor asiatice şi ţi-am pregătit un mini ghid care să te ajute atunci când vrei să prepari o specialitate chinezească, indiană sau coreană.

Vom începe călătoria noastră cu o scurtă introducere în bucătăria asiatică, după care vom vizita cele mai importante ţări din Asia, unde vei putea descoperii tradiţiile culinare pentru fiecare în parte. O să continuăm cu ingredientele cele mai des utilizate şi cu modul în care se folosesc, vom poposi în bucătăriile oamenilor pentru a învăţa mici trucuri ce ţin de obiceiurile lor culinare şi vom termina călătoria prin a face propriile reţete.

Te aşteptăm în fiecare zi pe BunaDimineata.ro pentru a descoperi arome, gusturi şi condimente noi şi pentru a descoperi reţete asiatice pe care să le incluzi în alimentaţia ta.

[quote_center]Descoperă bucătaria asiatică ![/quote_center]