Clujenii antreprenori sunt invitați la Cluj Startups Christmas Charity Party 2016

Startup Grind Cluj-Napoca invită antreprenorii clujeni la prima petrecere de Crăciun a comunității locale startup. Evenimentul are un scop caritabil, iar toate veniturile vor fi donate. 

Ștefan Koritar, organizator al serilor Startup Grind în Cluj-Napoca, alături de 11 din comunitățile locale de startup, au gândit un eveniment deosebit, ce va avea loc în 16 Decembrie, la Impact Hub și va începe la ora 19.

Eveniment caritabil

Evenimentul este, în primul rând un eveniment caritabil. Toate sumele încasate din vânzarea biletelor pentru eveniment vor fi donate către organizația charity: water. (www.charitywater.org).

Evenimentul este împărțit în trei părți principale

Prima parte va cuprinde o discuție între Ștefan și invitatul lui special. De regulă, discuțiile din cadrul evenimentelor Startup Grind au ca scop să răspundă întrebărilor pe care le-ar putea avea antreprenorii din Cluj-Napoca. Iar cele mai indicate persoane să răspundă nelămuririlor entuziaștilor aflați la început de drum, sunt persoanele care au deja experiență în domeniul dezvoltării și susținerii unei afaceri. La fel se va întâmpla și vineri.

Cea de a doua parte a evenimentului va cuprinde un moment special. Mai precis, cei prezenți vor avea șansa să vadă, în premieră în Cluj-Napoca, filmul „The Spring” al celor de la charity:water. Acesta este un film de 20 de minute, în care organizația își prezintă traseul pe care l-au avut de la stadiul de idee, la comunitate ce cuprinde peste un milion de oameni implicați.

Iar a treia parte a evenimentului este o petrecere. Participanții vor avea șansa să se bucure unii de alții, să discute idei și să dezvolte relații noi, în timp ce Dodo va asigura o ambianță relaxantă, prin muzica chill ce va da viața evenimentului.

Bilete și informații

Pentru a participa la acest eveniment e nevoie să achiziționați bilete de pe site-ul oficial, iar pentru mai multe detalii despre invitații la eveniment, e de ajuns să accesați evenimentul, aici: https://www.facebook.com/events/1813641175575100/

Startup Grind (www.startupgrind.com) este o comunitate startup dezvoltată la nivel global al cărei scop este să educe, să inspire și să dezvolte legături între antreprenorii din toată lumea.

Evenimentele derulate sub acest brand se organizează în peste 150 de orașe, din 65 de țări și adună laolaltă antreprenori locali, inovatori și investitori pasionați de dezvoltarea afacerilor.