[Cluj] Mai multe despre campania ”Vreau să cânt!”

Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical? Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa vreausacant@bigtime-production.com. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

Programarea participanțiilor la studio-ul de înregistrări se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

Materialul audio înregistrat și poza concurentului vor fi afișate pe pagina de web www.bigtime-production.com  pentru votare.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Crosul Companiilor, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:

  • 05 – 16 noiembrie – înscrieri
  • 17 – 28 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
  • 29 noiembrie – 6 decembrie  – votare
  • 13 decembrie – semifinala, la Club Sin, de la ora 19:00
  • 20 decembrie – finala, la Club Sin, de la ora 19:00

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 5 noiembrie – 20 decembrie 2014.

La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 14 –70 ani.

Pentru mai multe detalii accesați www.bigtime-production.ro.

Partenerii evenimentului sunt: Primaria Municipiului Cluj Napoca, Elfst. Kesolution, Kepower si Club Sin

Evenimentul este promovat de: ProFM, Digi 24, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Welcome 2 Cluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro și Musicomania.

Partener de organizare Agenția de Evenimente și Marketing – Respect Bigtime.

Comentarii