Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Mananca sanatos, in stil asiatic

Bucătăria asiatică aduce cu ea o sumedenie de beneficii pentru o stare de bine. Mănâncă cu noi în stil asiatic și bucură-te de toată savoarea preparatelor.

Despre sosul de soia specialiștii spun că ar fi unul dintre cele mai vechi condimente din lume, iar originea sa se află în China. ...

Bucătăria asiatică s-a făcut remarcată la nivel internațional datorită unor principii care conferă unicitate preparatelor. Fuziunea dintre dulce și picant sau amestecul de usturoi, ...

La filipinezi există o regulă: nu pleacă din casă spre servici sau școală dacă nu au servit micul dejun. Pentru ei este cea mai ...

Bucătăria asiatică este cunoscută pentru complexitatea ingredientelor folosite, dar și pentru explozia de arome și culori care dau savoare preparatelor. Chiar dacă multe dintre ...

Ceaiul verde Ceaiul verde este unul dintre cele mai consumate ceaiuri de către asiatici. Este o întreagă cultură formată în jurul consumării ceaiului, în ...

Ceaiul de ginseng este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra organismului, fiind des consumat pe continentul asiatic. Rădăcina de ginseng este utilizată ...

Ceaiul este una dintre cele mai consumate băuturi în Asia. Există o întreagă cultură creată în jurul consumului de ceai, iar fiecare zonă geografică ...

Orezul şi tăiţeii sunt o garnitură des întâlnită în bucătăria asiatică. Sunt consumate aproape zilnic, fiind o sursă importantă de minerale, fibre şi vitamina ...

Condimentele sunt esenţiale în bucătăria Asiatică, în special în cea din zona de Sud-Est a Asiei. Acestea sunt importante pentru a da o aromă ...

Bucătăria thailandeză este cunoscută pentru preparatele sale picante şi pline de arome, datorită ingredientelor proaspete care se folosesc precum usturoiul, coriandrul, sosul de peşte, ...

Bucătăria japoneză este cunoscută pentru preparatele sale pe bază de pește sau fructe de mare și pentru băutura lor tradiționala – sake. Mâncarea tradițională ...

Bucătăria Indiană este strâns legată de religiile care se practică pe teritoriul țării: Hinduism, Budism, Jainism și Sikhism. Acesta este principalul motiv pentru care ...

Bucătăria chinezească reprezintă un echilibru între culoare, gust, aromă şi prezentare. Această bucătărie se bazează în special pe carbohidraţi precum orez şi tăiţei, dar sunt ...

Numeroase ingrediente folosite în mâncărurile asiatice au numeroase beneficii pentru organism. De altfel, se poate observa că în rândul populaţiei asiatice rata obezităţii este ...

O scurtă istorie a gătitului Oamenii au trebuit dintotdeauna să îşi procure mâncare şi să îi dea organismului substanţele nutritive necesare supravieţuirii. În prima ...