Top 10 filme horror

Mulți dintre noi suntem cinefili, unii mai pasionați decât alții, dar cu toții am urmărit cel puțin o dată filmele de groază care  ne bântuie visele și ne fac să ne cuibărim mai bine sub plapumă. Filmele horror sunt într-adevăr cele care stârnesc cel mai mult imaginația și care supun privitorii la cele mai intense trăiri.

Poate tocmai de aceea fiecare dintre noi simțim nevoia la un moment dat să vizionăm câte un asemenea film. Ne face să simțim cu adevărat că trăim. Spre deosebire de multe dintre personajele la care ne uităm.

Iată un top 10 al unora dintre cele mai interesante filme de groază din toate timpurile, pe care, dacă sunteți fani ai genului, este posibil să le fi vizionat deja.

1. Exorcistul

exorcistul

Este un film despre o fată posedată de Diavol și un preot care încearcă să facă o slujbă de exorcizare, pentru a o scăpa pe fată de spiritul rău. Lucrurile însă nu par a decurge întocmai după planul său.

2. Hostel 2005

hostel_2005

Este povestea a trei turiști care se îndreaptă spre un oraș din Slovacia în speranța că vor găsi acolo lucrurile pe care le caută, însă nu au nicio idee despre iadul care îi așteaptă.

3. The Thing 2011

the_thing

Prezintă misterul unei creaturi descoperită înghețată în Antarctica, dar care revine la viață și îi terorizează pe oamenii de știință de la fața locului, încarnându-se de fiecare dată în victima sa.

4. Teroare în larg

teroare_in_larg

Este un film despre un cuplu care are ghinionul de a se întâlni cu câțiva rechini  nu foarte prietenoși în largul mării, după ce sunt abandonați de compania care le-a oferit sejurul pe mare.

5. The Innkeepers

the_innkeepers

Pentru cei cărora le plac fantomele, iată un film care vă va satisface poftele. Acțiunea se petrece într-un hotel bântuit de o femeie care s-a spânzurat după ce a fost părăsită de iubitul ei.

6. The Cabin in the Woods

the_cabin_in_the_woods

Pădurile întotdeauna sunt periculoase în filmele de groază, știm prea bine asta. Dar filmul acesta abordează subiectul groazei din alt punct de vedere, făcând povestea greu de anticipat. Vizionați-l și veți vedea.

7. Primeval

primeval

Este despre o echipă de știri americană care pleacă în jungla africană în căutarea unui uriaș crocodil care a ucis sute de persoane. Lucrurile se complică, însă.

8.  The Possession

the_possession

Este vorba despre o fetiță care, după ce descoperă un talisman antic, ajunge să fie posedată de spiritul care sălășluiește în el.

9. Dream House

dream_house

Este un film cu o poveste deosebită, despre drama unei familii care trăiește momente de groază într-o casă părăsită.

10. Amityville Horror

amityville_horror

Filmul prezintă o casă bântuită în urma mai multor crime care au loc acolo și despre momentele groaznice trăite de familia Lutz, care se mută în acest imobil blestemat.

Așteptăm și sugestiile voastre, pentru că știm că mai există foarte multe asemenea filme care chiar merită văzute. Mai facem un Top 10, dacă veniți și voi cu idei. Până atunci, vizionare plăcută.

Vezi și topul celor mai vizionate filme din 2013.

DISTRIBUIȚI
  • CREDITE:
Comentarii