Echipa Bună Dimineața

ECHIPA BUNĂ DIMINEAȚA

Faceți cunoștință cu echipa BunaDimineata.ro. Ei sunt cei care în fiecare dimineață încearcă să vă ofere informații de calitate, pozitive și care să vă bine dispună.

Nagy Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Anca Pop

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. A absolvit jurnalismul la Cluj și un master pe comunicare mediatică. A făcut un curs de machiaj pentru a-și însuși informații importante despre diverse tehnici de machiaj.

Cristina Oltean

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile și plimbatul cu bicicleta. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Marius Kiss

Marius locuiește în Cluj-Napoca și când nu scrie pe BunaDimineata.ro, își urmează pasiunile îndreptate către drifturi și călătorii. Se pricepe la mașini, motiv pentru care scrie des în secțiunea Auto. Cel mai bine îl caracterizează melodia Vicii – Cheloo feat Bitză.

Damian Gicoveanu

Damian este absolvent de PR și masterand în Publicitate, Damian este Marketer în Cluj-Napoca și scriitor pe BunaDimineata și pe blogul personal în timpul liber.

Cosmin Jărdianu

Cosmin este o persoană aflată mereu în mișcare. Îi place să se implice în tot felul de proiecte interesante și își testează mereu limitele pentru că are o fire foarte competitivă. Crede că informația va face mereu diferența între oameni și de aceea încearcă să fie cât mai informat.

Angela Drăgoiu

Angy este o persoană pasionată de blogging, advertising, PR. Îi place să citească, să călătorească, să descopere locuri frumoase. Consideră scrisul o formă de expresie a creativității umane. Este într-o căutare permanentă de idei și răspunsuri menite să-i dezvolte personalitatea.

Luiza Ivan

Luiza este o persoana deschisă, sociabilă și pasionata de marketing, PR și comunicare. În prezent, este masterandă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing. Este o fire pozitivă, optimistă, ce crede că orice lucru în viață se întâmplă cu un motiv.