Vineeeee Iepurașul! Noi am reușit să îl contactăm și să îl convingem să vină în vizită la noi pe site. Dar Iepurașul acesta este foarte jucăuș, așa că s-a hotărât să se ascundă, dar nu înainte ca noi să îi facem o poză. Ne-a promis că cititorii care îl vor găsi vor primi un premiu.

În fiecare zi, în perioada 2 – 14 aprilie, Iepurașul va apărea într-un articol aleator și va aștepta cuminte să fie găsit. Primul cititor care îl găsește și ne spune asta printr-un comentariu va primi un premiu garantat. Dar cum Iepurașului îi place să țopăie și nu vrea să stea pe loc, în fiecare zi se va asunde în alt articol. Nici noi nu știm unde va fi. Ne ajuți să îl găsim?

Ce ai de făcut?

Este foarte simplu! Trebuie să găsești Iepurașul de Paști care s-a ascuns în articolele noastre de pe site. Dacă îl găsești primul, te va premia cu o cană BunaDimineata.ro.

Te întrebi cum arată Iepurașul de Paști, pentru că până acuma nu ai reușit niciodată să îl prinzi în timp ce aducea ouăle? Noi am reușit să îi facem o poză și vrem să ți-o arătăm și ție.

gaseste-iepurasul

Dacă ai reușit să găsești Iepurașul de Paști din poza de mai sus, scrie-ne un comentariu la finalul articolului, iar pentru îndemânarea ta Iepurașul îți oferă o cană din care să îți bei cafeaua în fiecare dimineață în timp ce citești BunaDimineata.ro. Nu uita să îți treci numele și emailul corect, pentru ca Iepurașul să te poată contacta.

Iepurașul vrea să premieze cel mai rapid cititor, astfel că dacă ești primul care ai comentat că l-ai găsit, ești automat câștigător. Să ne spui cum merge „vânătoarea” pe pagina de Facebook BunaDimineata 🙂