Motive pentru care fiecare zodie ignoră o persoană

Toată lumea are persoane pe care nu le place dintr-un motiv sau altul. De cele mai multe ori, personalitățile persoanelor implicate nu se potrivesc, iar atunci apar momente tensionate. Privește această listă ca un sfat de „cum să nu te comporți cu o zodie, ca să fii plăcut”, pentru că în cele ce urmează, îți voi expune motivul pentru care fiecare dintre zodii spune că nu îi place o anumită persoană.

Berbec

Spre deosebire de alte zodii, berbecul nu are dispoziția necesară să îi asculte pe alți oameni cum se plâng de diferite probleme, în căutarea unui sfat. De cele mai multe ori, acesta va ignora încercările altora de a se plânge din diverse motive.

Taur

Egoist din fire, taurul vrea ca toată atenția să fie îndreptată asupra lui. Dacă tu acorzi atenție altor lucruri sau altor oameni și nu faci ceea ce un taur îți spune să faci, acesta nu te va mai deranja și a doua oară.

Gemeni

Sociali din fire, gemenii au nevoie să fie înconjurați de oameni care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. Dacă nu ești capabil să vorbești (sau să scrii) propoziții mai lungi de un cuvânt, nu te aștepta la prea multă interacțiune din partea acestora.

Rac

Sentimentele racului sunt păstrate undeva foarte aproape de suprafață, motiv pentru care, dacă ți-a acordat importanță iar tu nu ai apreciat-o, se va simți rănit și nu va mai repeta experiența.

Leu

Leul este genul de persoană care trebuie să fie în centrul atenției atunci când vrea ea, nu când îți dorești tu. Dacă te ignoră, e pentru că vrea să îți spună că el deține controlul, nu tu.

Fecioară

Fecioara nu este foarte răbdătoare din fire. Pe scurt, dacă nu te comporți cum trebuie în momentul în care situația îți cere o anumită atitudine, aceasta va înceta să îți acorde atenție, în loc să îți explice că trebuie să îți schimbi comportamentul.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță

Nativul balanță este o fire echilibrată, astfel că nu îi place să fie înconjurat de negativitate. Dacă ești genul de persoană căreia îi place să pornească certuri și discuții din orice, este foarte posibil să fii ignorat din acest motiv.

Scorpion

Scorpionilor le plac oamenii care se țin de cuvânt. Astfel, dacă spui una și faci alta, este foarte probabil ca acesta să fie motivul pentru care nu ești băgat în seamă. Încearcă să îți păstrezi promisiunile în preajma lor sau să nu mai promiți lucruri pe care nu le poți face.

Săgetător

Atenția unui săgetător nu este cea mai bună calitate a sa. Din acest motiv, este posibil să ignore oamenii cu care a interacționat deja, dacă apare o persoană nouă care să îi capteze atenția. Nu-ți face probleme însă, de cele mai multe ori, această etapă de ignorare trece repede.

Capricorn

Nativul din zodia capricorn nu este unul care să poarte ranchiună sau să exprime sentimente negative. Așadar, dacă te simți ignorat de un capricorn, este probabil ca acest lucru să se întâmple datorită faptului că este absorbit de munca sa.

Vărsător

Dacă un vărsător te ignoră, este aproape sigur datorită faptului că ești prea sensibil. Acesta nu are răbdarea necesară să te trateze cu mănuși ca să nu cumva să îți rănească sentimentele. Pe de altă parte, nu va încerca să te rănească în mod intenționat.

Pești

Motivul pentru care o persoană este ignorată de cineva din zodia peștilor este, cel mai probabil, faptul că această persoană trimite semnale mixte. Peștilor nu le place să fie singurii care depun efort pentru ca o relație (indiferent dacă e amiciție sau mai mult) să funcționeze.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here