Prejudecăți despre fiecare zodie

Fiecare dintre noi își face o primă impresie despre oamenii pe care îi întâlnim pentru prima oară. Ba mai mult, de multe ori, acea primă impresie are la baza sa o prejudecată în funcție de înfățișarea persoanei, atitudinea acesteia sau statutului social. Când e vorba de prejudecăți, acestea sunt prezente și în horoscop, unii oameni crezând că o zodie trebuie să se comporte într-un stil caracteristic și atât. Însă, zodiile sunt caractere flexibile, au trăsături orientative și nu e necesar ca un nativ dintr-o zodie anume să le prezinte pe toate. Totuși, iată câteva preconcepții despre fiecare zodie în parte:

Berbec:

Despre berbec se spune că este agresiv, impulsiv sau nervos. Adevărul e că acesta poate fi și răbdător sau să aibă o gândire logică excelentă.

Taur:

Taurul e zodia care întotdeauna e încăpățânată și egoistă. Aceasta poate fi, însă, deopotrivă și încântată să ajute oamenii din jur și să ofere un umăr de plâns pentru cei care au nevoie.

Gemeni:

Cea mai des întâlnită caracteristică a gemenilor este dualitatea personalității. De fapt, un nativ din această zodie iubește să se distreze, dar preferă să nu fie implicat în drame stupide sau copilărești.

Rac:

Pentru că e orientat spre familie, racul este perceput întotdeauna ca fiind sensibil. Totuși, acesta este mai mult decât capabil să aibă grijă de el singur atunci când are nevoie.

Leu:

Dornic să fie mereu în centrul atenției, egoist și încrezut – acestea sunt principalele lucruri care îți vin în minte când te gândești la nativul din zodia leu. Totuși, el îi va pune pe alții înaintea sa, cu foarte multe ocazii.

Fecioară:

O fecioară ar trebui să aibă întotdeauna gândire analitică și critică, să fie calculată și organizată. Nimeni nu spune, însă, că aceasta poate fi și un bun companion de petrecere, pentru că știe să se distreze.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță:

Balanța e acea zodie care caută întotdeauna varianta corectă, deci durează foarte mult să ia o decizie finală. Cel puțin asta se spune, însă, adevărul e că o balanță poate spune și rapid, clar și răspicat ce decizie a luat, nu trebuie să contempleze pentru eternitate.

Scorpion:

Preconcepția despre scorpion e că este un om posesiv, când, de fapt, acesta își dorește doar să îi protejeze pe cei dragi lui, încercând să facă asta cum știe el mai bine.

Săgetător:

Ești născut în zodia săgetător? Automat ești un optimist! Adevărul e că poți, chiar și tu, să te îneci în propriile gânduri și să gândești prea mult pe o anumită problemă care te macină.

Capricorn:

Capricornul este cel concentrat pe atingerea scopurilor sale. Nu îi place să devieze de la plan și este extrem de serios. De fapt, multor capricorni le place să se distreze atât de mult încât petrecerea poate deveni nebună.

Vărsător:

Singuraticul horoscopului. Cel care e incapabil să iubească. Cam astea sunt titlurile pe care vărsătorul le primește de obicei. Asta se întâmplă doar pentru că el nu își deschide sufletul oricui, însă, odată ce o face, iubește cu toată ființa.

Pești:

Peștii sunt cei visători, întotdeauna pierduți în mintea lor. Totuși, câteodată tot ce vrei e să fii singur să îți culegi gândurile, să poți să iei o decizie sau să tragi o concluzie.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here