10 idei de cadouri pentru Crăciun

În preajma sărbătorilor ne confruntăm cu lipsa ideilor de cadouri pentru Crăciun. Site-ul nostru vine în sprijinul vostru și vă oferă o listă cu 10 idei de cadouri. Cadourile propuse au prețuri pentru bugetul fiecăruia.

 1. Eșarfă sau fular – fie că doriți să oferiți un cadou unei persoane de gen masculin sau feminin, acestea sunt potrivite pentru ambele persoane. Este un cadou foarte practic și vă va scoate din impas, dacă nu cunoașteți foarte bine preferințele vestimentare ale persoanei.
 2. Mănuși touchscreen – sunt ideale pentru orice posesor de smarthphone. Mănușile permit utilizarea tuturor gadget-urilor cu ecran tactil
 3. Suport de lumânare – este cadoul ideal pentru persoanele pasionate de obiectele decorative. Mai mult, este un cadou ideal pentru masa de Crăciun.
 4. Portofel – un asemenea cadou este potrivit atât pentru un bărbat, cât și pentru o femeie. Pe piață veți găsi numeroase modele de portofele, de diferite prețuri și modele.
 5. O carte – amicul sau amica voastră este pasionată de citit? Sau își dorește o anumită carte? Atunci, nu ezitați și optați pentru acest cadou. Cu siguranță va fi apreciat.
 6. Un parfum – este indicat să alegeți acest cadou pentru persoanele pe care le cunoașteți foarte bine. Astfel, nu veți da greș în alegerea parfumului potrivit.
 7. Set de ceai – prietenul sau prietena dumneavoastră este o iubitoare de ceai? Achiziționați un set de ceai care conține un infuzor, un ceainic și cești pentru ceai. Este cel mai bun aliat pentru zilele friguroase, iar aroma și gustul ceaiului se vor păstra intacte pentru o perioadă mai mare de timp.
 8. Set ornamente de Crăciun – în această perioadă ornamentele de decorare a bradului, a casei sau a mesei de Crăciun sunt foarte ușor de achiziționat. Poți alege un set de globuri pictate manual, o ghirlandă luminoasă sau o coroniță decorativă pentru masa festivă.
 9. Set produse cosmetice – în magazine găsiți diferite seturi de creme, geluri de duș sau alte produse cosmetice, la prețuri avantajoase. Un set de produse cosmetice de make-up este o alegere excelentă. Este un cadou ideal pentru uzul personal.
 10. Portret sau caricatură– este un cadou inedit. Există diverse site-uri și magazine care oferă acest tip de cadou, iar prețurile sunt accesibile.
DISTRIBUIȚI
 • CREDITE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here