Sărbătorește Black Friday-ul cu cele mai fashion ținute de la StarShinerS

reduceri black friday starshiners

Black Friday a devenit în ultimii ani și un foarte bun prilej de a investi în produse pe care ți le doreai de multă vreme. Și cum magazinele online de articole vestimentare sunt printre cele mai asaltate, StarShinerS transformă anul acesta Black Friday-ul într-o adevărată sărbătoare dedicată fashionistelor.

Garderoba este importantă pentru orice femeie, iar dacă te gândești să o actualizezi, acum este momentul! Fă-ți din timp lista cu produsele preferate, iar când se va da startul reducerilor fii pe fază și comandă articole mult dorite cât timp mai sunt în stoc.

Când va începe campania de reduceri?

Magazinul este prezent pe piața din România este de peste 8 ani, fiind și unul dintre cele mai populare brand-uri axate de articole de fashion pentru femei. Anul acesta va participa pentru a cincea oară consecutiv la campaniile promoționale de Vinerea Neagră – „Reduceri pe bune!”

După modelul anilor trecuți, magazinul va da startul primei sesiuni de reduceri între 18 – 21 noiembrie, iar cea de-a doua va fi la sfârșitul lunii, între 25 – 27 noiembrie 2016. Pe tot parcursul celor două weekend-uri vor fi disponibile peste 10.000 de produse cu reduceri între 20 – 70%, așa că îți va fi imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. Vor fi cele mai mari reduceri din an de pe StarShinerS!

Ce produse vor fi la reducere?

Multe dintre femei abia așteaptă luna noiembrie pentru a-și alege piesele vestimentare mult dorite la prețuri promoționala sau pentru a le oferi drept cadou celor mai importante persoane din viața lor. Astfel, magazinul online vine în întâmpinarea clientelor cu o mare varietate de produse, iar printre categoriile aflate la reducere se numără și cele de sezon (de la paltoane, la geci, rochii, pantaloni, blugi, sacouri, bluze, costume de damă și multe altele). Un motiv în plus de bucurie pentru doamne și domnișoare este faptul că vor fi la reducere chiar și colecțiile care intră în fiecare vineri la ora 19:00.

Produsele cele mai cumpărate rămân însă rochiile. Prin multitudinea de croiuri și nuanțe, acestea pun în evidență feminitatea și stilul oricărei femei. Pe StarShinerS găsești atâtea modele încât ai posibilitatea să porți în fiecare zi a săptămânii o rochie diferită. Iar dacă tot se apropie sărbătorile, de ce să nu te gândești din timp la rochia în care vei străluci la petrecerea dintre ani?

Brand-ul și-a câștigat încrederea de-a lungul timpului datorită promptitudinii cu care onorează fiecare comandă, a calității produselor și serviciilor pe care le oferă, dar și a multitudinii de piese vestimentare și colecții noi actualizate în fiecare vineri.

Anul acesta înarmează-te cu multă răbdare și fă-ți din timp lista cu produsele preferate. Cu astfel de discount-uri generoase te întâlnești doar o dată pe an, de Black Friday. Magazinul nu face campanii permanente de reduceri, așa că, este șansa ta unică de a alege dintr-o gamă variată de produse la prețuri promoționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here