Beneficii

Specialiştii recomandă ca pentru o viaţă echilibrată şi sănătoasă să consumăm micul dejun în fiecare zi. Află care sunt beneficiile primei mese a zilei şi de ce să nu o treci cu vederea niciodată.

Beneficiile unui consum redus de sare la micul dejun

O bună parte din alimentele pe care le consumăm în fiecare zi conțin foarte multă sare, iar mâncarea de la micul dejun nu face...

Cireșele, sursă de vitamine și minerale

Se spune că fructele este bine să le consumăm la timpul lor. În această perioadă este vremea căpșunilor și a cireșelor, așadar este bine să...

10 motive să înlocuiți uleiul rafinat cu uleiul de măsline presat la rece

Cel mai frecvent, în coșul de cumpărături al românilor se găsește ulei de floarea soarelui rafinat și mult mai puțin se consumă uleiuri presate...
maca

Maca, la micul dejun. Planta care “știe” când să vindece organismul

Micul dejun este masa cea mai importantă din zi. Se spune că nu trebuie să o împarți cu nimeni. Masa de dimineață este și...

Beneficiile cepei

Ceapa este una dintre cele mai consumate legume din lume, iar multe compendii culinare nu ar exista fără aceasta, care oferă o aromă specifică,...

Zacuscă la micul dejun

Zacusca este un preparat complex, extrem de consistent, un mix realizat în general din legume precum vinetele, ardeii capia, ceapă şi roşii, la care...

Beneficiile verzei

Varza e un aliment des întâlnit în gastronomia românească. O folosim la salate, pentru sarmale sau alte preparate. De fapt, e un aliment atât...

Beneficiile unui compot la micul dejun

Mulţi oameni preferă să consume gem, dulceaţă şi compot la micul dejun pentru că au un gust minunat. Dar, v-aţi gândit vreodată că există...

10 efecte ale gutuilor asupra sănătății

Fiecare anotimp are fructele sale, de aceea în fiecare perioadă a anului ar trebui să profităm cât de mult putem de ceea ce ne...

Beneficiile sparanghelului

Sparanghelul este o plantă interesantă, care din păcate nu se găsește atât de ușor în România, sau are un preț ceva mai ridicat în...

De ce este micul dejun cea mai importantă masă a zilei

Știți de ce micul dejun este considerată cea mai importantă masă a zilei? Pentru că, potrivit nutriționiștilor, aceasta oferă organismului nostru nutrienții de care...

De ce să mănânci germeni de grâu la micul dejun

Germenii de plante sunt folosiți de obicei pentru tratarea unor boli (în special în medicina asiatică) sau în alimentație de către adepții dietei raw...

Tofu la micul dejun, o sursă de proteine inepuizabilă

Poate ai observat de multe ori că la două-trei ore după ce ai luat micul dejun, se instalează deja senzaţia de foame. Tofu, în...

Ouăle – sănătoase sau nu?

Oul este cel mai consumat aliment la micul dejun. Unii experți în nutriție recomandă cu precauție acest aliment, alții deloc, iar alții spun că...

Beneficiile mierii de albine

Mierea are atât de multe beneficii pe care oamenii nu le cunosc. Sau le cunosc, însă uită de ele şi aleg mereu remedicii chimice,...

Micul dejun in Anglia

Nu doar în țara noastră micul dejun este considerat cea mai importantă masă a zilei. De exemplu, în Anglia micul dejun este considerat la...

Beneficiile consumului de ardei gras

Ardeiul gras se numără printre cele mai comune legume consumate de către om. Acesta este cultivat în aproape toată lumea, fiind o plantă care...

Beneficiile ierburilor aromatice

Gătitul e aproape o știință dacă stai să te gândești mai atent la tot ceea ce presupune. Îmbinarea armonioasă a aromelor diferitelor ingrediente, textura...

Semințele de pin și beneficiile acestui superaliment pentru organism

Tot mai multe ingrediente sunt incluse pe lista superalimentelor sau a alimentelor medicamente. Din această categorie fac parte și semințele de pin. Acestea erau folosite...

Beneficiile strugurilor

Apariția strugurilor în piețe bucură papilele gustative ale iubitorilor acestui fruct. Pe lângă vinul delicios care este produs din diferitele tipuri de struguri, mai...
WeddFest
Loftiness
WeddFest