Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să utilizăm șamponul uscat?

Șamponul uscat se găsește pe piață sub forma unui spray sau a unei pudre, care curăță părul și absoarbe impuritățile oferind volum părului. Cu toate acestea, proprietățile șamponului uscat sunt similare cu cele ale șamponului pe care îl folosim, fiind un bun substitut al acestuia.

De ce să utilizăm șamponul uscat? Site-ul goodhousekeeping.com ne oferă câteva motive:

  • Înlocuiește spălarea părului – de ce să ne spălăm părul în fiecare zi și să-l supunem la diverse produse cosmetice care pot fi nocive părului nostru? Șamponul uscat este alternativa ideală pentru curățarea părului într-un timp foarte scurt. În plus, acesta absoarbe sebumul, oferind un miros și un aspect plăcut podoabei capilare.
  • Oferă un volum instant – efectele utilizării șamponului uscat se observă imediat după folosirea acestuia. Părul obține un aspect voluminos. Pentru persoanele care au un păr fin, lipsit de volum, șamponul uscat este cea mai bună soluție Nu uitați ca prima dată să aplicați șamponul la rădăcini, apoi să masați scalpul pentru uniformizarea șamponului..
  • Încetinește estomparea culorii – șamponul uscat nu necesită clătire. Astfel, culoarea părului va rezista mai mult timp, necesitând o vopsire mult mai rară.
  • Reduce efectele negative – șamponul uscat nu are nevoie de apă. Așadar, părul nostru nu mai este expus la aparatele pentru uscarea părului, prin urmare, părul este mai puțin deteriorat.
  • Poate fi utilizat oricând – șamponul uscat poate fi aplicat în orice moment. De fiecare dată când simțim că părul nostru necesită o ameliorare, putem să apelăm cu încredere la șamponul uscat.
  • Efectele durează mai mult – acest produs îi oferă un aspect plăcut părului nostru și după 2 zile de la utilizare. Cu ajutorul lui veți economisi timp și bani.
  • Hidratează părul – Șamponul uscat este recomandat persoanelor care au un păr des, sau creț, fiindcă le oferă hidratarea de care părul lor are nevoie.

Sfat: Nu uitați să agitați produsul înainte de utilizare, iar aplicarea să se facă de la o distanță de aproximativ 20 de cm. Altfel, riscați să aplicați o cantitate mult prea mare, iar șamponul se va absorbi mult mai dificil.

Voi ce părere aveți despre șamponul uscat? L-ați utilizat vreodată?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!