Moda la bărbați

Din păcate prea mulți țineți își încep viața profesioanală fără să aibă nicio idee despre moda cum ar trebui să se îmbrace. Acest lucru trebuie să se schimbe. Tinerii sunt viitorii lideri ai societății și modul în care ei se îmbracă la locul de muncă este primul pas pentru a deveni profesioniști.

 Să fim mai exacți

Haina nu-l face pe om … dar… Haina corectă îl poate ajuta să fie luat în considerare și să-i influențeze pe ceilalți. Toți tinerii avocați, consultanți, profesioniștii din domeniul medical sau agenții de vânzări trebuie să înțeleagă acest lucru. Chiar și comercianții, sudorii, dulgherii, muncitorii în construcții trebuie să conștientizeze că hainele pe care le poartă contează pentru că spun povestea noastră, vorbesc despre noi înainte să deschidem gura.

Sfaturi de îmbrăcăminte pentru ținerii profesioniști

Începe să te îmbraci de la picioare în sus. Alege încălțăminte adecvată. Optează pentru pantofi de bună calitate și confortabili. Încălțămintea de piele de calitate nu este un lux exclusiv pentru bărbații bogați – este o necesitate pentru orice bărbat.

Alege hainele care te arată mai matur. Modul în care te îmbraci arată cum vrei să fii perceput. Dacă continui să te îmbraci că în studenție, vei fi tratat că un băiețaș fără experiență în lumea reală. Alege haine care te “îmbătrânesc” puțin și obține astfel respectul celor mai în vârstă. Asta înseamnă că trebuie să renunți la tricouri, pantaloni scurți, jachete din blugi, pălării sport, șepci etc.

Ignoră trendurile din modă. Acestea se schimbă mult prea des și te pot deruta. Cei mai mulți tineri care încep viața profesioanala au un buget limitat pentru garderobă și nu-și permit să-și cumpere pantaloni la fiecare două-trei luni. Alege haine clasice, costume.

Îngrijește-ți hainele. Ținerii profesioniști au mai puțini bani de aruncat în general. Deci, ai grijă de hainele tale, mai ales de cele potrivite, calitative și scumpe (costum, pantofi din piele etc). Folosește umerașe bune pentru suspendarea costumelor, aranjează pantofii frumos în dulap și ai grijă ce program alegi la mașină de spălat pentru cămăși.

Trebuie să ai în garderobă cel puțin un costum bun. Indiferent de meserie, este indicat să ai în garderobă în orice moment un costum curat, pregătit și bun. Dacă lucrezi într-un domeniu în care trebuie să te prezinți la muncă în costum, încearcă o varitate de culori și stiluri. La ocaziile speciale, poți alege un costum clasic gri sau bleumarin cu doi butoni.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.