Primul trailer al filmului „Captain America: The Civil War” va fi lansat în decembrie 2015

Primul trailer al următorului film al francizei, Captain America, „The Civil War”, va fi lansat în luna decembrie a acestui an, odată cu premiera în cinematografe a mult-așteptatului film „Star Wars: The Force Awakens”.

Vestea lansării trailerului „Captain America: The Civil War” a fost dată de site-ul american Collider, a căror reporteri au făcut câteva investigații după ce au auzit zvonuri cu privire la faptul că primele secvențe din Captain America 3, produs de Marvel, vor fi lansate în seara debutului „Star Wars: The Force Awakens”, al celor de la Lucasfilm, chiar înaintea difuzării filmului.

O postare pe Twitter, pusă de frații Anthony și Joe Russo, regizorii filmului „Captain America: The Civil War”, ar putea confirma zvonurile. În postare apare o imagine formată din două poze, prima reprezentând ceva ce ar aparține lui Captain America, iar cea de-a doua reprezentând ceva ce ar părea un cadru mărit al unui poster Star Wars.

CA si SW

Vestea nu este una deloc surprinzătoare având în vedere faptul că atât filmele Marvel, cât și Lucasfilm sunt realizate acum de către studiourile Disney.

Cele două filme – „Star Wars: The Force Awakens”, care va avea lansarea pe data de 18 decembrie 2015 și „Captain America: The Civil War”, ce va fi lansat abia în 2016 – sunt unele dintre cele mai anticipate filme ale momentului, de către fanii genului fantastic.

„Star Wars: The Force Awakens/Războiul Stelelor: Trezirea Forţei”, continuă povestea din „Star Wars: Return of the Jedi/Războiul Stelelor: Întoarcerea luptătorilor Jedi”, scenariul prezentând povestea a trei tineri conducători, alături de personaje din filmele anterioare.

https://www.youtube.com/watch?v=lN7dkSIgYgE

De asemenea, „Captain America: Civil War/ Căpitanul America: Războiul civil” este realizat atât ca un film independent, a cărei acțiune se desfășoară în jurul personajului principal Steve Rogers, cât și ca un film care este integrat în povestea Avengers. Acțiunea filmului se desfășoară după evenimentele din „Avengers: Age of Ultron”. Un nou incident internațional în care este implicat Captain America și ceilalți super-eroi Avengers determină Guvernul să înființeze un organ de conducere care să decidă când este nevoie de ajutorul super-eroilor, ceea ce duce la fracturarea echipei în timp ce aceștia încearcă să protejeze lumea de un nou inamic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here