1 an
cu bunadimineata.ro
câștigă unul dintre cele 32 de premii

Știm cât de importantă este o cafea bună de dimineață, astfel că îți oferim un aparat modern de cafea conceput să îți satisfacă nevoile și să îți ofere o experiență altfel la fiecare utilizare + trei cutii de capsule.

Îți oferim ocazia să cunoști mai bine orașul Cluj Napoca în cadrul unui sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la celebrul Hotel de 4****, Golden Tulip. Vei avea acces la toate facilitățile interne (centrul welness Golden Gym) și micul dejun inclus.

Vrei să îți bei cafeaua dintr-o cană inscripționată cu site-ul tău preferat de dimineață? Nimic mai simplu. Câștigă una dintre cele 30 de căni puse la bătaie și savurează-ți cafeaua cu stil în fiecare dimineață.

Sărbătoreşte alături de noi!

Ești o persoană matinală, chiar dacă dimineața pentru tine înseamnă ora 12:00? Îți place să îți începi ziua cu informații pozitive și utile, dar și cu bună dispoziție? Dacă răspunsurile tale sunt DA, atunci BunaDimineata.ro este locul perfect unde găsești ceea ce cauți. Dar acum vrem să te anunțăm că împlinim primul an de „viață” și vrem ca tu să sărbătorești alături de noi. Iar cum o zi de naștere nu poate exista fără cadouri, noi ne-am gândit ca în loc să primim, să oferim. Astfel că, în perioada 1.02 – 28.02.2015 te invităm să participi la concursul nostru, ‘’Un an cu BunaDimineata.ro’’.

Echipa BunaDimineata.ro, în parteneriat cu NESCAFE® Dolce Gusto® și Hotel Golden Tulip Ana Dome 4 **** din Cluj Napoca, vrea să îți facă diminețile mai frumoase și mai … inedite. Iar pentru că sărbătorim o ocazie așa de specială, vrem să îți cunoaștem părerile despre cele mai interesante subiecte de dimineață.

Ce trebuie să faci?

  1. Intră pe site-ul BunaDimineata.ro și lasă un comentariu la oricare dintre articolele noastre
  2. Completează datele tale și bifează căsuța ‘’Vreau să particip la concursul 1 an cu BunaDimineata.ro’’
  3. Fii de acord cu termenii şi conditiile concursului, pe care ii găseşti aici

Iar noi te premiem cu:

  1. 30 de căni inscripționate cu logo-ul BunaDimineata.ro
  2. Un sistem de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 3 + 3 cutii de capsule de cafea
  3. Un sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Hotel Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca – micul dejun și acces la toate facilitățile interne incluse

Urmărește BunaDimineata.ro și pagina noastră de Facebook pentru a afla dacă ești fericitul câștigător al unuia dintre premiile oferite. Lista câștigătorilor va fi publicată în data de 3 Martie 2015. Îți dorim mult succes și la cât mai multe dimineți fericite! 🙂

[td_block4 sort=”popular7″ limit=”6″ custom_title=”Ultimele Recomandate”]

Sponsori