logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj trece la programul de iarnă

aeroportul international avram iancu cluj

 

Începând cu 30 octombrie 2016, se schimbă programul de operare la zborurilor de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, marcând astfel trecerea la sezonul de iarnă 2016/2017.

 Se lansează noi curse către Birmingham

Această perioadă (30.10.2015-25.03.2016), aduce noutăți precum lansarea noii destinații Birmingham (16 decembrie 2016) operată de compania aeriană Blue Air dar și modificări ale programului de operare al zborurilor în ceea ce privește zilele, orele și frecvențele de operare față de programul zborurilor aferent sezonului de vară 2016. Cele 6 companii aeriene ce operează în prezent pe Aeroportul Internațional Cluj oferă pasagerilor 36 de destinații regulate spre 17 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Asia cu posibilitate de conexiune, mai apoi, spre întreaga lume.

Frecvența zborurilor

Frecvențele suplimentare aduse de companiile aeriene ce operează zboruri regulate de pe aeroport în sezonul de iarnă sunt după cum urmează:

Compania aerianăDestinațiaSezonul de vară 2016frecvențe/săptămânăSezonul de iarnă 2016frecvențe/săptămânăNr. suplimentat de frecvențe/săptămână 2016
WIZZ AIRBucurești Otopeni

6

10

+4

BLUE AIRBucurești Otopeni

4

12

+8

LOT Polish AirlinesVarșovia

4

5

+1

Companiile aeriene îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor. Pentru siguranţa dumneavoastră, este recomandat să consultaţi paginile web ale companiilor aeriene şi să verificaţi periodic orarul zborurilor pe pagina oficială a aeroportului: www.airportcluj.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *