logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Bonnie Tyler și Smokie vor concerta la Transylvania Music Events 2016

Pasionații de muzică retro din țara noastră se adună în luna iunie la Cluj-Napoca, pentru a participa la cel mai mare „Retro Party Live” al anului. Cea de-a opta ediţie a Transylvania Music Events, care se va desfășura în perioada 16-17 iunie, la Sala Polivalentă, va reuni la Cluj artiști internaționali de renume precum Bonnie Tyler, Smokie, Dr. Alban, No Mercy.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri. Astfel, prima seară va fi dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance. Alături de Bonnie Tyler, Smokie, Dr. Alban şi No Mercy, vor mai concerta E-Type, Mr. President şi trupa clujeană Semnal M.

Generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la «We Love Retro»”, transmit organizatorii evenimentului.

 „Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi «diferiţi», de a oferi publicului un eveniment aparte. Succesul primei ediții de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de persoane, ne-a motivat şi ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro şi nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur şi chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live şi de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reuşit să aducem din nou la Cluj câţiva dintre cei mai iubiţi artiştii retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experienţă extraordinară tuturor celor prezenţi, atât prin show-urile artiştilor, dar şi prin decor şi…alte surprize pe care doar cei prezenţi le vor descoperi”, a arătat Iancu Şerbănescu, manager al proiectului, într-un comunicat de presă.

În ediţia din 2015, la „Transylvania Music Events” au concertat Lou Bega, Captain Jack, Down Low, stabilind un record de audiență în Sala Polivalentă de 8.300 de persoane.

„Transylvania Music Event” este unul din cele zece evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca şi este parte a proiectului cu care orașul candidează pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *