logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Căsătorii civile în aer, oficiate în premieră națională la Cluj-Napoca

Opt cupluri din Cluj-Napoca vor avea parte de câte o căsătorie civilă de neuitat. În premieră națională, acestea vor fi căsătorite civil în aer, pe o platformă suspendată la 50 de metri înălțime care va fi amenajată în Parcul Central.

Evenimentul „Wedding in the Sky” (Nuntă în cer) are loc în cadrul proiectului „Day 15”, iar căsătoriile civile vor avea loc sâmbătă, 18 iulie 2015 și vor fi oficiate de Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, pe platoul din fața Centrului de cultură urbană Casino din Parcul Central va fi amplasată o macara specială ce îi va ridica la peste 50 de metri înălțime – echivalent unei clădiri cu 22 de etaje – pe miri, alături de familie, prieteni și primarul Emil Boc, pentru oficierea căsătoriei. Acompaniamentul muzical pentru căsători va fi asigurat de tânăra artistă Alexandra Violin.

Doritorii trebuie să își spună povestea de dragoste online

Potrivit organizatorilor evenimentului, cuplurile care își doresc o „nuntă în cer” trebuie să realizeze un videoclip de maxim un minut în care să vorbească despre povestea lor de dragoste. Filmarea trebuie trimisă apoi pe adresa [email protected] până la data de 2 iulie 2015, ora 23:59. Clipurile cu poveștile de dragoste vor fi publicate apoi online, pe pagina de Facebook a proiectului Day 15.

Dintre cei înscriși, opt cupluri vor beneficia de oficierea căsătoriei la înălțime. Șapte dintre acestea vor fi selectate aleatoriu, prin tragere la sorți, iar o căsătorie va fi decisă de public. Astfel, cuplul a cărei povestea de dragoste va aduna cele mai multe Like-uri de la vizitatorii paginii de Facebook Day 15, până duminică, 5 iulie, ora 23:59, va beneficia de o cununie civilă „între nori”. Rezultatele „voturilor” vor fi anunțate, tot pe Facebook, în dimineața zilei de 6 iulie.

De asemenea, organizatorii mai transmit că în competiția pentru o nuntă în aer se pot înscrie atât cuplurile care au deja programată căsătoria civilă pe data de 18 iulie, cât și cei care se vor căsători în alte zile sau care decid acum să facă acest pas.

Cuplurile care se vor căsători la înălțime vor putea lua pe platformă, alături de ei, alte 18 persoane, familie, prieteni, pentru a trăi împreună această experiență, în Capitala Europeană a Tineretului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *