logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți face la Oktoberfest Cluj 2016

herbstfest

Cei care se află în Cluj-Napoca între 29 septembrie și 2 octombrie se pot bucura de o petrecere în stil german. Oktoberfest Cluj 2016 promite clujenilor o mulțime de evenimente pentru toate vârstele, îmbinând tradițiile și gastronomia nemțești cu acte de caritate și diverse ateliere. Festivalul va avea loc pe parcursul întregului weekend, în Piața Unirii din oraș.

A cincea ediție Oktoberfest Cluj

Cea de-a cincea ediție a deja tradiționalului Festival de Toamnă al Economiei Germane-Herbstfest 2016 se va desfășura pe perioada 29 septembrie-2 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Ediția din acest an a ceea ce organizatorilor le place să numească „Zilele Clujului german” vine cu și mai multe surprize decât în anii precedenți, cu bere, cârnați bavarezi și produse pe toate gusturile și spectacole și activități pentru toate vârstele. Vizitatorii vor avea ocazia să afle din experiențe practice lucruri inedite despre cultura, tradiţiile şi economia Germaniei.

Program

Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la concerte live și dansatori profesioniști, show-uri de modă, demonstrații de dresaj canin și de prim-ajutor, mini-golf și playground pentru cei mici, până la workshop-uri și ateliere de job matching și recrutare, sesiuni de business networking cu participare internațională, sau expoziții și test drive-uri cu cele mai puternice mașini nemțești.
14440926_1788028298080229_6876703569760206424_n

Sursa foto: Herbstfest / Facebook

În cadrul Herbstfest 2016, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la workshopuri și ateliere de recrutare oferite de catre reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.

De asemenea, oamenii de afaceri din zonă vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri—german, olandez, francez, englez, Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj, de reprezentanți ai celor mai puternice firme multinaționale și organizații și ai structurilor de conducere de la nivel local și național.

Mai multe detalii despre programul evenimentului și posibilitățile de participare în cadrul acestui eveniment vor fi postate atât pe evenimentul Facebook, cât și pe pagina oficială a Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *