Search
Generic filters
Exact matches only

Clujencele, așteptate să alerge la Crosul Divelor

În acest weekend, la Cluj-Napoca va avea loc cea de-a treia ediție a competiției sportive Crosul Divelor powered by Autoworld, eveniment dedicat în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor din oraș.

Concursul de alergare este organizat de Runners Club, iar prin intermediul acestuia clubul sportiv sărbătorește feminitatea, spiritul sportiv dar și dăruirea. Crosul are loc sâmbătă, 5 martie 2016, în Parcul Sportiv Universitar „Prof. dr. Iuliu Hațieganu”, iar startul se va da din zona sălii de atletism.

Crosul Divelor va fi împărțit în două categorii, o probă de 2 kilometri (n.r. două ture de parc) și o probă de 5 klometri (n.r. cinci ture de parc). Participarea la competiție s-a făcut pe bază de înscriere și în urma achitării unei taxe de participare. Astfel, pentru proba de 2 kilometri, taxa de participare a fost de 20 de lei, iar pentru proba de 5 kilometri, concurentele au achitat o taxă de 50 de lei.

De asemenea, în ziua competiției participante trebuie să poarte o ținută mai specială. „La fel ca în anii anteriori, vă așteptăm la alergare într-o ținuta primăvăratică compusă din tutu, colanți colorați, flori în păr și accesorii feminine, după preferințe!”, transmit organizatorii Crosului Divelor.

Kit-ul de concurs va conține cipul de cronometrare, numărul de concurs, medalia de participare și tricoul tehnic personalizat cu logo-ul Crosului Divelor.

Campanie de strângere de fonduri

Pe lângă faptul că vor face mișcare, reprezentantele sexului frumos din Cluj-Napoca vor avea ocazia și să facă o faptă bună. Potrivit organizatorilor, 20 % din taxele de participare vor fi donate Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.

Banii strânși în urma participării la Crosul Divelor, vor fi utilizați pentru a aduce un plus de veselie în viața copiilor și tinerilor afectați de insuficiența renală cronică, odată cu venirea primăverii.

Crosul Divelor powered by Autoworld va fi un eveniment plin de viață și culoare, menit să inspire și să transmită energia primăverii către copiii și tinerii beneficiari direcți ai acestei campanii de strângere de fonduri. De aceea invităm doamnele și domnișoarele să ne adunăm în număr cât mai mare și să contribuim prin simpla participare la eveniment la reușita activităților Asociației pentru Solidaritate şi Empatie «Delia Grădinaru»”, mai transmit organizatori cunoscutului concurs de alergare.

Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” se ocupă cu ocrotirea sănătății copiilor și tinerilor înscriși în asociație, prin procurarea de medicamente, aparatură, mijloace de promovare, prin întreținerea și menținerea sănătății acestora în mediul familial și al colectivității.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *