Search
Generic filters
Exact matches only

Clujenii, invitaţi în acest weekend la Septemberfest

În acest sfârșit de săptămână clujenii sunt invitați să se distreze în cadrul deja cunoscutului festival al berii „Septemberfest”. Ediția din această toamnă va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Timp de 3 zile, clujenii se vor bucura de posibilitatea de a savura 20 de sortimente de bere, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziționa suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meșteșugari, de a se amuza în parcul de distracții, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri.

De asemenea, participanții la festival vor putea degusta diverse rețete din toate colțurile lumii, în zona culinară unde bucătăria internațională va concura cu produsele tradiționale românești din toată Transilvania. Aici, gurmanzii sunt așteptați la demonstrații, degustări gastronomice şi ateliere de gătit.

Muzică și multe concursuri

Cele mai cunoscute trupe românești, precum și trupe de cover-uri, vor anima publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii românești şi internaționale. Astfel, pe scena Septemberfest vor concerta: Desperado, Fanfara Transilvania, Emeric Imre, The Beat, Rock Academy și Trupa de casă a festivalului – Septemberfest Band.

Programul festivalului este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară în special de concursurile Septemberfest. Astfel, participanții se vor putea întrece în concursuri sportive, cu cultură generală sau concursuri dedicate întregii familii.

Asa cum v-am obișnuit, la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera şi va tine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creație „Compune pentru prieteni”, Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte surprize”, transmit organizatorii festivalului.

Septemberfest, sărbătoarea berii la Cluj

Septemberfest a ajuns în acest an la cea de 16-a ediție și de-a lungul timpului aceasta s-a transformat într-o sărbătoare a berii, pentru clujeni.

Prima ediție de acum 16 ani a reunit 12 producători de bere autohtoni. Din 2005 Festivalul Berii are la Cluj propria denumire: Septemberfest. Ne-ar plăcea să ajungă la tradiția celebrului Oktoberfest. În decursul celor 15 ani cei mai mari artiști ai muzicii pop-rock românești au fost pe scena Septemberfest. Atmosfera prietenoasă de la festival este creată de concursurile, parcurile de distracții și paradele organizate de-a lungul timpului, devenind astfel un loc pentru prieteni”, transmit organizatorii Septemberfest.

Vezi și alte evenimente din această săptămână.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *