logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Concerte live, activități în natură și sporturi extreme la Green Sensation Festival 2016

 

Iubitorii de natură, sporturi extreme, activități în aer liber și muzică live pot participa, în weekendul 8 – 10 iulie 2016, la cea de-a treia ediție a Green Sensation Festival, ce va avea loc la Fun Park, Feleacu.

Tema ediției din acest an a evenimentului este „Back to nature, one with nature” (Întoarcerea la natură) și sub acest motto vor fi organizate numeroase activități, iar o parte din câștiguri vor fi redirecționate spre cauze ecologice și sociale.

Concerte live, activități în natură și sporturi extreme

În cele trei zile de festival, participanții la cea de-a treia ediție a Green Sensation Festival vor avea parte de concerte live, activități distractive în natură și sporturi extreme.

Astfel, în cadrul festivalului vor concerta Les Elephant Bizzares, Theory of Mind, Luna Amară, Travka, dar și DJ-i în vogă precum CDj Team, MadLiquid, ApresKeyz, Just D’Light, Quba, The Flo, Dj Necs, Dj Arthur Martini sau Dj Litchi, din Rusia. De asemenea, Toulouse Lautrec revine la Cluj și la natură, deoarece ei „au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare”.

Concertelor live vor fi completate de activități în aer liber. Festivalierii vor putea alege între tiroliană, paintball, zorbing, tubing, tir cu arcul, echitatie, mountain bike. În plus, „dependenții” de adrenalină și de sporturi extreme vor putea să facă parașutism, bob alpin, alpinism sau să se dea cu parapanta.

Donații pentru cauze ecologice și sociale

Potrivit organizatorilor „Back to nature, one with nature” ilustrează perfect direcția pentru ediția 2016 a evenimentului și anume aceea de a fi mai aproape de nevoile societății. În acest sens, 60% dintre câștigurile obținute în urma desfășurării ediției din 2016 a festivalului vor fi redirecționate spre cauze ecologice și sociale.

60% din veniturile festivalului vor fi redirecționați către acțiuni de ecologizare și ajutorare a oamenilor defavorizați din zonele montane greu accesibile. De asemenea, evenimentul va avea în centru ideea de multiculturalism, prin participarea persoanelor de alte naționalități sau comunități din România”, transmit organizatorii Green Sensation Festival.

Prima ediție a Green Sensation Festival a avut loc în anul 2014 la Golful de la Podul I din Tarnița și a fost urmată în 2015 de o ediție cu totul specială care a avut loc în perioada 14-16 august 2015 la Dealul Ungurului din localitatea Beliș, la care au participat peste 3.800 de tineri. Toate detaliile referitoare la programul ediției din 2016 a festivalului sunt disponibile pe site-ul Green Sensation Festival.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *