logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Delegația de Fed Cup a României a ajuns la Cluj

Lotul de Fed Cup a României s-a reunit duminică seara, 31 ianuarie 2016, la Cluj-Napoca, unde vor juca împotriva reprezentativei Cehiei. Meciurile de tenis vor avea loc în perioada 6-7 februarie, la Sala Polivalentă.

Din delegația României fac parte: Andreea Mitu, Monica Niculescu, Raluca Olaru și Simona Halep. Acestea sunt însoțite de căpitanul nejucător al echipei, Alina Tecșor.

De asemenea, lotul Cehiei este format din jucătoarele: Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Barbora Strycova şi Denisa Allertova.

Echipa României, pregătită de Fed Cup

Căpitanul echipei feminine de tenis, Alina Tecşor, a declarat duminică, la sosirea în Cluj, că jucătoarele naționalei României sunt pregătite să joace.

Suntem pregătite să aducem suporterilor o bucurie în suflet. Este un mare avantaj să o avem pe Simona Halep în echipa noastră, dar să nu uităm că şi Cehia are o echipă puternică, cu jucătoare din primele zece, deci cumva şansele sunt egale. Chiar dacă Safarova nu vine, jucătoare precum Kvitova sau Pliskova compensează această lipsă a ei”, a spus Alina Tecşor, citată de Pro Sport.

Simona Halep, prezentă la meciuri

Deși inițial a anunțat că nu va participa la primul tur al Grupei Mondiale Fed Cup din cauza unor probleme de sănătate, Simona Halep va fi totuși prezentă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Jucătoarea româncă a decis să își amâne intervenția medicală pentru a participa la meciuri.

Este prima jucătoare a noastră şi e în primele 10. Este un mare atu pe care îl avem şi să sperăm că şi echipa va fi destul de unitară şi că vom fi destul de unite încât să aducem punctele necesare câștigării”, a a mai spus căpitanul nejucător al României.

Decizia Simonei Halep vine în contextul în care echipa feminină de tenis a României se află în lipsă de jucătoare, Alexandra Dulgheru şi Irina Begu retrăgându-se din confruntarea cu Cehia, din cauza unor probleme medicale.

Irina Begu a anunțat, pe contul oficial de Facebook, faptul că nu va putea juca din cauza unei accidentări la genunchi.

Mi-aş fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut şi perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunț că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete”, apare în mesajul jucătoarei de tenis.

Primul tur al Grupei Mondiale Fed Cup, în care se vor confrunta România și Cehia, va avea loc între 6 și 7 februarie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *