logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Evenimente interactive la prima ediție a Zilelor Facultății de Construcții

În luna mai, la Cluj-Napoca, au loc Zilele Facultății de Construcții – ZFC din cadrul Universității Tehnice din oraș. Evenimentul este organizat în perioada 9-23 mai 2016 și se află la prima ediție.

Proiectul, organizat de către Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică – ASCUT, are ca scop informarea și crearea unui mediu de socializare pentru studenții facultății și are diverse direcții: științifică, profesională, educațională, culturală, sportivă și multe altele.

Evenimente cu studenți și pentru studenți

Potrivit organizatorilor, în cadrul Evenimentului Zilele Facultății de Construcții sunt înglobate o serie de alte patru evenimente. Este vorba despre „Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești”, eveniment ajuns la cea de-a XV -a ediție, cu participare a studenților din toate centrele universitare; „Building Succes”, „ProfSport”, „Constructorii au Talent”, „Pasta Bridge”, iar toate acestea se vor încheia de „Gala Construcții”, „ce are ca scop premierea și promovarea cadrelor didactice din facultate, a studenților merituoși și a companiilor partenere Facultății de Construcții”.

Conform Asociației Studenților Constructori din Universitatea Tehnică – ASCUT, evenimentul se adresează atât studenților, cât și companiilor de construcții de pe piața clujeană și are ca obiectiv realizarea unei legături între aceștia. De asemenea, acesta urmărești și implicarea tinerilor în diverse activități și proiecte studențești.

Obiectivele evenimentului sunt „realizarea unor vizite tehnice în cadrul companiilor partenere; prezența și participarea unui număr mare de studenți la proiecte și prezentări, prezența companiilor din domeniul construcțiilor în Facultatea de Construcții, în fața studenților și a specialiștilor din domeniu, implicarea studenților în diverse proiecte, crearea unui grup de studenți dornici de implicare în activitățile studențești”, transmit organizatorii Zilelor Facultății de Construcții – ZFC.

Activitățile vor avea loc în incinta clădirilor Universității Tehnice (str. Barițiu nr.25) și în clădirea de pe str. Observatorului nr. 72-74, cât și în complexul studențesc Observator municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj.

Ce este ASCUT?

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică – ASCUT este o organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă care dorește să dezvolte proiecte profesionale care să fie complementare actului didactic. ASCUT este organizația care apără drepturile și interesele studenților Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Scopul nostru este de a veni în ajutorul studenților și tinerilor ingineri, militând necondiționat în forurile decizionale la respectarea drepturilor și nevoilor studenților. Toate acțiunile și manifestările noastre sunt bazate pe voluntariat”, apare în textul de prezentare de pe site-ul asociației studențești clujene.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.