logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Fedde Le Grand, Tujamo și Don Diablo, la Overnight

overnight-2

Organizatorii festivalului Untold au creat, împreună cu Timaf un nou tip de eveniment, Overnight. Clujenii sunt așteptați vineri, 21 octombrie, să se distreze pe melodii ale trei dintre cei mai îndrăgiți DJ, la nivel mondial.

Overnight, cel mai nou concept de entertainment din Transilvania aduce la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, pe 21 octombrie, de la ora 21.00, trei dintre cei mai îndrăgiţi DJ mondiali, Don Diablo, Fedde Le Grand și Tujamo. În deschidere opening set by Zwette!

Cei trei artişti se află în topul preferinţelor publicului din România, Doi dintre ei (Fedde Le Grand si Tujamo) fiind prezenţi la primele două ediţii ale festivalului UNTOLD, dar şi pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra şi Exit.

overnightSursa foto: Overnight

Biletele au fost puse spre vânzare de Vineri, 7 octombrie 2016. Biletele sunt disponibile online pe www.in-town.ro şi la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr. 27 din Cluj-Napoca. Costul acestora a ajuns la 90 de RON până în ziua evenimentului şi vor fi disponibile în locaţiile de mai sus, plus în locaţiile partenerilor menţionate pe www.timaf.com. Participanții au ocazia să își achiziționeze biletul și în ziua evenimentului, însă aceștia vor scoate din buzunar 100 de lei pentru un bilet.

Biletele se mai pot găsi:
– online pe www.polivalentacluj.ro
– online pe www.eventim.ro
– online pe www.biletmaster.ro
– printate: sediul OMNIPASS, str Avram Iancu nr 27

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *