logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Feleacu Winter Games, primul concurs cu sănii de carton din Cluj

Pasionații de sporturi de iarnă din județul Cluj vor avea parte de un nou concurs, începând din această iarnă. Sâmbătă, 6 februarie 2016, de la ora 10:00, va avea loc prima ediție a evenimentului „Feleacu Winter Games”, un concurs sportiv ce combină distracția cu performanța.

Feleacu Winter Games este organizat de Pârtia Teleschi Feleacu și se va desfășura pe durata unei singure zile, iar concursurile sportive se adresează oricărui tip de participant.

Sporturi și activități de iarnă

Evenimentul promovează activități și sporturi de iarnă printr-o serie de competiții și concursuri. În plus, în ultima zi a evenimentului, participanții vor avea parte de o petrecere, potrivit organizatorilor.

Ai timp două săptămâni să îți construiești cea mai cool sanie din carton și să vii cu ea la concurs pe Pârtia Feleacu. Se premiază cea mai rapidă și cea mai creativă sanie. Feleacu Winter Games constă într-o zi de relaxare, voie bună, distracție, premii, ce va scoate publicul din rutina urbană și îl va aduce pe pârtia Feleacu fie ca participant, fie ca suporter, fie ca spectator”, transmit reprezentanții Pârtiei Teleschi Feleacu.

6_Fernie-Alpine-Resort-March-30th-2013-Cardboard-Derby-Photo-Credit-R.SiggersSursa foto: Feleacu Winter Games

Concursurile vor avea loc atât în snow park-ul pârtiei Feleacu. Pârtia de începători și pârtia mare vor rămâne accesibile persoanelor care doresc să schieze aici, ele funcționând conform programului normal.

Concurs cu sănii de carton

Potrivit organizatorilor, cei care doresc să participe la concursul cu sănii de carton trebuie să și le construiască și să le personalizeze singuri, iar acestea trebuie să semene cu obiecte sau animale existente și în realitate.

Participanții vor trebui să construiască de la zero sănii din carton și materiale ușoare și moi. Creațiile lor vor fi personalizate de către aceștia astfel încât să se asemene unei mașini, unui vapor, rechin, rachetă, bilă, avion, etc. Este un concurs pe echipe și de creație, de tip cursă, unde toți participanții vor avea ocazia să își etaleze «operele» înainte de start”,  mai transmit organizatorii Feleacu Winter Games.

Snow Fest, primul partener ce și-a exprimat deja sprijinul, pune la bătaie ca premii două excursii la ediția din Franța de anul acesta, una pentru cel mai bun schior și una pentru cel mai bun snowboarder la categoria adulți din competiția de freestyle.

De asemenea, cei care doresc să participe la competiția de freestyle, trebuie să achite o taxă de perticipare în valoare de 50 RON, care include ski pass, 1 ceai și încă un tip de băutură. Înscrierile adulților în concurs se vor face la pensiunea pârtiei, pe baza completării unui formular, iar înscrierea minorilor se poate face doar pe bază de acord notarial sau pe baza prezenței părinților la eveniment.

Concurs Freestyle:

  • Ski Freestyle Seniori (+18 ani)
  • Snowboard Freestyle Seniori (+18 ani)
  • Ski Freestyle Juniori (-18 ani)
  • Snowboard Freestule Juniori (-18 ani)
  • Best Trick
  • Best Chick

Program concursului Freestyle:

Vineri de la 16:00 – 21:00 – Înscrieri și antrenamente

Sâmbătă – orele 10:00 – Ședință tehnică

                   – orele 10:30 – 19:00 – Concurs Slopestyle

                    – orele 19:00 – 21:00 – Best Trick

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *