logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Încă doi DJ olandezi, headlineri la Untold Festival 2016

După ce cunoscutul DJ Tiesto și-a confirmat prezența la cea de-a doua ediție a Untold, organizatorii festivalului au anunțat prezența a încă doi DJ olandezi recunoscuți la nivel mondial. Este vorba despre Afrojack, câștigător al unui premiu Grammy și Hardwell, headliner la cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume.

Afrojack, pentru prima dată în România

Afrojack, pe numele său real Nick van de Wall, are 29 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, câștigător al unui Premiu Grammy. DJ-ul olanzez este cunoscut și pentru colaborările cu renumiți artiști internaționali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo și Beyonce.

Prin confirmarea participării la Festivalul Untold, Afrojack va concerta pentru prima dată în România.

Hardwell, printre cei mai buni DJ din lume

Hardwell, pe numele său real Robbert van de Corput, este un alt DJ olandez renumit, prezent mereu printre headlineri celor mai mari festivaluri din lume. Artistul olandez a fost desemnat în 2013 și 2014, de revista DJ Magazine, locul 1 mondial. Printre cei mai cunoscuți artiști de muzică cu care a colaborat Hardwell se numără DJ Tiesto și rapperul Jason Derulo.

Recent, cei doi DJ olandezi – Afrojack și Hardwell – au anunțat încheierea unui proiect muzical comun, în curând urmând să lanseze piesa „Hollywood”, pe care clujenii o vor putea auzi live, în acest an, în cadrul Festivalului Untold.

Primul hadliner anunțat de organizatori, care vor fi prezent pe scena festivalului, este DJ Tiesto,  unul dintre primele și cele mai puternice nume ale genului.

Untold, desemnat „Best Major Festival 2015”

Încă de la prima ediție, Festivalul Untold a primit numeroase premii. Cel mai important dintre ele este cel de „Best Major Festival”, în cadrul European Festival Awards, care a avut loc în data de 13 ianuarie 2016, în cadrul evenimentului „Eurosonic Noorderslag” din Groningen, Olanda. Aceasta este cel mai important premiu oferit în cadrul European Festival Awards, iar Untold este singur festival din țara noastră care l-a obținut.

De asemenea, în luna noiembrie 2015 Untold Festival a fost desemnat „Brandul anului 2015” de către Internaţional Advertising Association România (IAA), în cadrul Galei Premiilor de Excelență IAA 2015.

Cea de-a doua ediție a Festivalului Untold va avea loc în perioada între 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *