logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Interviu] Flying Circus Pub – câștigătorul premiul “Irlandezo-englezul anului” pentru cel mai popular pub

Cluj Life Awards este cel mai important eveniment din Cluj Napoca dedicat premierii muncii depuse de organizatorii de evenimente și a managerilor de localuri. Peste 11 mii de devoratori de evenimente au votat în acest an câștigătorii celor 16 categorii. Iar pentru că ne-am aflat și noi printre partenerii care au susținut Cluj Life Awards, am stat de vorbă cu oamenii din spatele localurilor premiate ca să aflăm ce înseamnă pentru ei premiul câștigat și care sunt atuurile fiecăruia. Astăzi, ne-a răspuns la întrebări Larisa Ioneși, PR Flying Circus Pub.


Care este istoria Flying Circus Pub și ideea din spatele conceptului?

Istoria noastră a început în urmă cu 5 ani și a plecat de la ideea de a oferi clujenilor un loc(al) alternativ, situat în inima orașului, unde să aibă parte și de evenimente live (fie ele concerte, piese de teatru, show-uri de stand-up comedy sau poetry slam), de petreceri cu stiluri diverse și diferite de muzică, și de băuturi pe care nu le găsești ușor. În cei 5 ani de când facem aceste lucruri, am fost deschiși 365 de zile din 365, excepție făcând cele 3 zile post-tragedia din Colectiv, declarate zile de doliu național, când am fost închiși (din proprie inițiativă). În rest, party all week long, de luni până duminică.

Care este poziționarea localului pe piața din Cluj-Napoca?

Adică în afară de faptul că e poziționat în centru? 🙂 Cum am spus/scris mai sus, suntem eclectici, nu ne încadrăm într-un anumit tipar.

Care sunt atuurile și punctele voastre forte?

foosball-flying-circus

Considerăm un atu faptul că în fiecare seară, indiferent că e luni, miercuri sau duminică, la noi știi că poți să petreci, fiindcă este o petrecere. De asemenea, un atu este faptul că aici nu poți doar să petreci, ci și să savurezi felurite sortimente de bere (românești, englezești, nemțești etc.), să vezi o piesă de teatru, să joci foosball sau să participi la un workshop. Suntem deschiși la aproape tot ce mișcă și întotdeauna luăm în considerare propunerile pe care le primim (și care, majoritatea, devin realitate).

Prin ce vă diferențiați față de concurență?

Diferența majoră credem că este caracterul alternativ și eclectic al locului, faptul că aici întâlnești copii la un spectacol al Adei Milea, corporatiști care vin special pentru a testa beri pe care nu le găsești altundeva, deci elementul diferențiator e diversitatea, atât a evenimentelor, cât și a oamenilor.

Care sunt băuturile pe care le recomandați celor care vă trec pragul?

sortimente-bere-romanesti-flying-circus

Pe toate. Pe toate le recomandăm, clar. Credem în meniul nostru, căci este gândit pentru toate tipologiile de oameni, de la cei care nu beau decât apă (pentru care avem blk – apa neagră), la cei care sunt degustători de bere (pentru care pregătim aproape săptămânal câte un lot de bere străin, din diferite țări, sau românesc, cum este cazul lotului pe care îl avem în prezent, alcătuit din beri ale brandurilor Ground Zero, Terapia, Zăganu etc.) și la cei care vor să se bucure de băuturile sezoniere (din meniul de iarnă, de exemplu). A, iar pentru curajoși, avem votcă din lapte de vacă. Da, it’s a thing.

Ce reprezintă pentru voi premiul câștigat în cadrul Cluj Life Awards?

Ce să reprezinte altceva dacă nu validarea faptului că lumea ne știe, că vine la noi și că, posibil, ne place? 🙂 Le mulțumim tuturor celor care ne-au votat, au toată prețuirea noastră și…îi (mai) așteptăm la noi.

Cum ați reușit să vă adaptați după normele ISU, ținând cont că numărul de persoane care pot participa la evenimentele voastre este redus?

Ne-am adaptat. Cum? Natural, cumva. Noi, oricum, avem două intrări/ieșiri, extinctoare, avem localul făcut din cărămidă și nșpe sute de metri pătrați, dar, totuși, aceste aspecte nu ne permit să avem același număr de persoane înăuntru. Însă, nu e ceva neapărat negativ, căci lucrurile merg bine și suntem bucuroși de invitații noștri, atâția câți sunt. Și le mulțumim că sunt în continuare alături de noi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *