Search
Generic filters
Exact matches only

[Luni de poveste] Despre eficiență și agilitatea creierului

Luni, 10 octombrie 2016, are loc cel de-al șaselea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:30, alături de Bogdan GIURGIU, vom petrece o seară în care ne vom familiariza cu ce înseamnă metodologiile Agile și vom afla mai multe despre cum putem prelua și aplica în viața de zi cu zi câteva principii de bază care să ne ajute să fim mai eficienți și mai agili.

Metodologiile Agile sunt larg răspândite în lumea IT și încet-încet se extind și în alte domenii. Însă potențialul lor este mult mai mare. Valorile care stau la baza acestora și procesele prin care se pot îmbunătăți performanțele unei echipe sau a unei companii se pot aplica și la nivel personal.

În acest atelier, vă invităm să descoperim care e legătura dintre modul de funcționare al creierului uman și metodologiile Agile și să aflăm câteva tehnici simple, dar extrem de eficiente, care ne pot ajuta să ne îmbunătățim performanțele la nivel individual.

Bogdan GIURGIU este consultant și trainer senior ATU Consulting, fiind unul dintre puținii Certified Scrum Professionals® din România. Pasionat în a închega echipe motivate în jurul unor procese sănătoase, Bogdan susține traininguri variate, croite specific pentru anumite echipe sau organizații. Continuă să aplice ceea ce transmite atât în viața profesională, cât și în cea personală. Crede cu tărie că Metodologiile Agile pot ajuta echipele și companiile să se îmbunătățească din multe perspective.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm  să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *