logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Luni de poveste] Dezvoltarea în spirala stresului

Luni, 26 septembrie 2016, are loc cel de-al patrulea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Vă invităm ca începând cu ora 18:30, alături de  Szeréna SEER, să petrecem o seară relaxantă în care să discutăm despre managementul stresului.

„- Am avut o zi stresantă. Am nevoie să mă odihnesc!” – spunem deseori când ajungem acasă de la lucru și căutăm cu ochii pe jumătate închiși patul.

„- Ați făcut o reacție la stres. Vă propun să vă odihniți mai mult!” – am auzit poate de mai multe ori aceste cuvinte de la un medic, atunci când ne-am dus cu o durere sau un simptom și nu a găsit nicio cauză „fizică” pentru afecțiunea respectivă.

  • Ce ne obosește, de fapt, în stres?
  • Ce înseamnă acest „stres” în viața noastră?
  • Cât poate fi de stresant să ne trezim dimineața și să mergem la job sau să participăm la ședințe? Sau să stăm la birou toată ziua pe un scaun inconfortabil? Dar dacă locuim aproape de un vecin gălăgios sau copiii noștri nu ne ascultă: putem să numim și asta un „stres”?

Vă invităm să ne gândim la întrebările de mai sus și să ne uităm împreună la stres din două perspective: atât ca pericol posibil, cât și ca prieten. Apoi, să găsim metode prin care să ne îmbunătățim relația cu stresul de zi cu zi și poate chiar să ne relaxăm.

Szeréna SEER este psiholog și trainer ATU Consulting, cu o experiență în domeniul dezvoltării de personal din 2005. Szeréna e pasionată de dansuri latino, tango şi cântat la chitară. Crede în capacitatea fiecărui om de a găsi resursele proprii necesare în momentele dificile din viață. Consideră că funcționarea cât mai bună a omului cu sine însuși și în societate depinde de capacitatea lui de auto-reflexie și de deschidere spre dezvoltarea personală.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm  să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *