Search
Generic filters
Exact matches only

[Luni de poveste] Emoția în relația cu banii

Luni, 19 septembrie 2016, are loc cel de-al treilea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:30, Radu MĂRINCEAN ne invită să navigăm împreună pe ruta bani – finanțe – creier – emoții – comportament social.

Teoria SOCIONOMICĂ (nu socio-economică) oferă o perspectivă proaspătă și tulburătoare asupra cauzalității sociale și un model complex care explică comportamentul social al omului. Pe parcursul acestei întâlniri, vom călători prin emoția relației cu banii, finanțe personale, cultura populară, război și pace, epidemii, alegeri și politică… Vom vedea cum deciziile noastre financiare nu sunt neapărat cele mai raționale și de ce – nu „Liderii talentați fac oamenii fericiți”, ci „Oamenii fericiți fac liderii să pară talentați”.

Radu MĂRINCEAN este consultant și director economic ATU Consulting. Socionomist, cu o abordare radical contraintuitivă asupra finanțelor și economiei, Radu urmărește cu pasiune schimbările de stare de spirit și modul cum aceasta motivează comportamentele sociale, incluzând schimbări în economie, preferințe politice, piețe financiare sau cultură populară.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm  să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *