logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Luni de poveste] Motivarea și (re)sursele ei

Luni, 24 octombrie 2016, are loc cel de-al optulea atelier (penultimul) din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:30, alături de Gavril HABA, vom petrece o seară în care ne vom îndrepta atenția spre sursele și resursele motivării.

V-ați gândit ce ne face să ne trezim dimineața, să ne dăm jos din pat și să acționăm? Să fie nevoia de supraviețuire? Responsabilitățile? Rutina? Pasiunea? – indiferent ce ne determină acest comportament, e vorba despre cel puțin un „factor motivator”.

Motivația e o arie complexă, cu particularități specifice fiecărui individ, în diferite situații.

Fie că ne referim la locul de muncă sau la viața personală – în general, congruența scopurilor, obiectivelor și valorilor personale în raport cu cele cu care interacționăm ne motivează și sporesc implicarea și angajamentul în sarcini și relații.

  • Care e scopul și sensul motivării?
  • Ce ne motivează în viața de zi cu zi?
  • Cum identificăm elementele motivatoare pentru noi sau pentru altă persoană și la ce ne ajută să le cunoaștem?

Pe parcursul acestui atelier, vă invităm să explorăm propria motivație, să identificăm specificul personal și să ne căutăm ancore în mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Gavril HABA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență în domeniu de mai bine de 10 ani. Este pasionat de sesiunile de training soft-skills: comunicare, managementul echipei, motivare, managementul conflictelor, tehnici de vânzare. Gabi este o prezență plăcută și și-a câștigat reputația de a fi un bun ascultător și un interlocutor potrivit pentru cei care își caută resurse interioare. Crede în forța oamenilor de a găsi răspunsuri la propriile întrebări, de a descoperi energia și motivația care să îi ducă mai departe, pe drumul propriu.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm  să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *