logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mascota Companiei de Transport Public din Cluj, desenată de copii

Peste 600 de copii din Cluj-Napoca au participat la concursul organizat de Compania de Transport Public (CTP) Cluj pentru stabilirea mascotei instituției publice. Viitoarea mascotă a CTP va fi anunțată vineri, 10 iunie.

Regulamentul concursului s-a bazat pe principiul: „Un copil – un desen – un nume”. Astfel, fiecare copil participant a trebuie să dea un nume mascotei realizate. Lucrarea au putu fi realizate în acuarelă, carioca sau creioane colorate, pe foi de format A4 sau A3, iar culoarea agreată a mascotei este MOV.

Desenele, expuse pe 1 iunie

Desenele primite de la copii au fost înfoiate la sediul CTP astfel încât să poată fi expuse public, în ziua de 1 iunie, pe mijloacele de transport în comun, pentru a fi admirate de cât mai mulți clujeni. Liniile de transport vor fi alese astfel încât mijloacele de transport să treacă prin zona școlilor și grădinițelor participante.

De asemenea, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele care vor avea în interiorul lor expozițiile cu desene, vor primi, în ziua de 1 iunie, și numele școlii sau grădiniței participante la concurs.

Concurs cu premii

Jurizarea desenelor realizate de copiii clujeni va avea loc în perioada 1– 9 iunie și va fi realizată de către o comisie mixtă formată din membrii ai CTP Cluj-Napoca, Primăriei Municipiului şi ai Inspectoratului Școlar Județean. În ziua de 10 iunie vor fi anunțați câștigătorii în cadrul unei festivități de premiere. Fiecare participant va primi o diplomă de participare. Se vor acorda premii în bani locurilor I, II, III şi primelor trei menţiuni.

CTP este încrezătoare că noua mascotă va fi o creație reușită care ne va bucura și ne va face să zâmbim pe toți beneficiarii sistemului de transport public. În același timp, acest personaj de poveste, care va intra în patrimoniul Clujului și al zonei metropolitane va fi cel care ne va îndemna zilnic, cu zâmbet de copil, să contribuim la creșterea calității vieții în urbea noastră și prin folosirea mai largă a transportului public”, transmit reprezentanții CTP Cluj.

În plus, de 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii din Cluj-Napoca și din zona metropolitană a orașului pot circula gratuit pe toate mijloacele de transport ale CTP.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *