logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Meciul România – Spania din Cupa Davis se va juca la Cluj-Napoca

În această vară, Clujul va fi gazda unui nou eveniment sportiv de talie internațională. În perioada 15-17 iulie 2016, la Sala Polivalentă, va avea loc meciul de tenis România – Spania din Cupa Davis by BNP Paribas. Informația a fost făcută publică marți, 26 aprilie, de către Federația Română de Tenis (FRT).

Potrivit unui anunț apărut pe site-ul oficial al Federației Române de Tenis (FRT), după mai multe consultări cu membrii echipei de tenis masculin a României, s-a decis ca meciul de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Spania, din turul 2 al Grupei I, zona Euro/Africană să se joace la Cluj.

 „După consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca”, apare în anunțul postat de Federația Română de Tenis.

Suprafața de joc va fi anunțată ulterior.

Meci de Cupa Davis la Cluj

Posibilitatea ca echipa de tenis masculin a României să întâlnească lotul Spaniei la Cluj-Napoca, a fost luată în considerare încă luna martie a acestui an, după ce echipa națională a învins cu scorul de 4-1, echipa Slovaciei și s-a calificat în turul doi al Grupei I din Cupa Davis.

După întâlnirea care a avut loc la Arad, atât Adrian Ungur, cât și Marius Copil, au declarat că întâlnirea România-Spania nu se mai poate organiza la Arad, o variantă luată în calcul fiind ca acest meci să se desfășoare la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

La rândul său, Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, s-a arătat mulțumit de locația aleasă pentru întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Spania.

Suntem bucuroși că spectatorii din Cluj vor putea vedea la lucru echipa de Cupa Davis a României într-un meci atât de important cu o echipă precum cea a Spaniei”, a declarat, pentru site-ul FRT, Răzvan Itu.

Clujul, gazda unor meciuri de Fed Cup

Întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Spania nu este singurul eveniment important de tenis organizat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În luna februarie a acestui an, aici echipa feminină de tenis a României a întâlnit lotul Cehiei, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale Fed Cup. Acest meci a fost urmat de cea de-a doua întâlnire de Fed Cup, dintre România şi Germania, ce a avut loc în perioada 16-17 aprilie 2016. Din păcate, echipa națională de tenis a pierdut ambele meciuri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *