Search
Generic filters
Exact matches only

Primăria caută voluntari pentru Zilele Clujului 2016

Primăria orașului Cluj-Napoca a dat startul înscrierilor pentru voluntariat în cadrul celei de-a VI-a ediții a Zilelor Clujului, ce va avea loc în perioada 19 – 22 mai 2016.

Cum poți deveni voluntar?

Pentru a putea fi voluntari în cadrul festivalului Zilele Clujului, „doritorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fi împlinit vârsta de 18 ani, să fie entuziaști și harnici și să aibă disponibilitate pe perioada evenimentului”, conform organizatorului evenimentului.

Formularul de înscriere se găsește pe site-ul Zilele Clujului sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moților nr. 7. Acesta va fi depus la Centrul de Informare pentru Cetățeni sau poate fi trimis la adresa de e-mail [email protected] Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin sau va fi transmisă online. Perioada de înscriere este 5 aprilie- 30 aprilie 2016”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Clujenii pot contribui la organizarea Zilelor Clujului

De asemenea, până în data de 15 aprilie 2016, clujenii pot trimite Primăriei propuneri cu activitățile ce doresc să fie organizate în cadrul ediției din acest an a festivalului. Acestea pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], pe pagina de Facebook Zile de Cluj sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Ne dorim ca şi în această ediţie să demonstrăm că suntem o comunitate activă, creativă şi unită. Vă invităm să contribuiţi la succesul Zilelor Clujului prin implicarea activă în planificarea şi organizarea acestora”, apare într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a evenimentului.

„Orașul trăiește”, tema ediției din acest an

Tema celei de-a VI-a ediții a evenimentului „Zilele Clujului” este „Orașul trăiește” și aceasta a fost inspirată atât de numeroasele evenimente ce s-au desfășurat aici în ultimii ani, cât și de dezvoltarea mediului de afaceri şi mai ales de implicarea comunității clujene în îmbunătățirea orașului.

Datorită evenimentelor tot mai multe şi diversificate, a dezvoltării mediului de afaceri şi mai ales datorită implicării comunităţii clujene, oraşul creşte, cunoaşte, se dezvoltă, se bucură, explorează, TRĂIEŞTE. «Oraşul trăieşte» este aşadar tema acestui an”, apare postare publicată pe pagina de Facebook a Zilelor Clujului.

Ediția din 2015 a Zilelor Clujului a avut loc în perioada 22 – 26 mai și a avut ca temă principală Capitala Europeană a Tineretului. Evenimentul a reunit, timp de cinci zile activități din multiple domenii fiind un prilej de sărbătoare pentru comunitate.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *