logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Șase zile de bună dispoziție, pentru clujeni, la FISC 2015

Clujenii sunt invitați în această seară, de la ora 20.00, să participe la spectacolul de deschidere a celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Stand-up Comedy. FISC 2015 are loc în perioada 3 – 8 noiembrie 2015, în Cluj-Napoca.

După ce în luna octombrie clujenii au râs la filmele difuzate în cadrul Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj, în noiembrie aceștia sunt invitați să se binedispună în compania unor comedianți talentați, din țară și din străinătate.

FISC 2015 se va desfășura în mai multe locații din oraș, și anume: Casa de Cultură a Studenților, Cinema Mărăști, Casiono Parcul Central și Shto College Bar.

Șase zile de stand-up comedy

Astfel, timp de șase zile, clujenii pot asista de peste nouă spectacole de stand-up comedy susținute atât de comedianți cunoscuți, cât și de actori de comedie amatori, mai puțin cunoscuți.

Fisc 2015 înseamnă șase zile în care se vor auzi hohote de râs în română, maghiară și engleză, zeci de show-uri de stand up comedy cu unii dintre cei mai talentați comedianți din țară și străinătate și peste 30 de ore în care publicul va fi fericit”, transmit organizatorii festivalului de stand-up comedy.

Comedianții participanți la cea de-a treia ediție a FISC se vor întrece în cadrul competiției „Open Mic FISC”.

FISC, cel mai mare festival de stand-up comedy din țară

Potrivit organizatorilor, Festivalul Internațional de Stand-up Comedy (FISC) s-a bucurat de succes încă de la prima ediție, făcându-și simțită prezența pe scena culturală clujeană încă din 2013. În prezent, aflat la cea de-a treia ediție, FISC a devenit cel mai mare și mai important festival de stand-up comedy din țara noastră.

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy este un festival care își dorește să aducă zâmbete largi pe buzele oamenilor prin unele din cele mai bune momente umoristice ale momentului, din țară și internaționale. FISC a devenit deja, chiar după prima ediție un eveniment important pe scena festivalurilor din Cluj-Napoca și de asemenea cel mai mare festival de stand-up comedy din România ca număr de vizitatori, artiști care au urcat pe scenă și zile de spectacol”, mai transmit organizatorii FISC.

Programul FISC 2015

3 noiembrie

ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților – Teo, Vio și Costel

4 noiembrie

ora 18:00 și ora 20.00, Casa de Cultură a Studenților – 4×4 băieți fierbinți

ora 20.00, Cinema Mărăști – Cosmin Begay și Gabriel Gherghe

5 noiembrie

ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților – All Nighter

6 noiembrie

ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților – Raul, Sergiu și Andrei

7 noiembrie

ora 20:00, Shto College Bar – Stand-Up în engleză cu David Tsonos (UK)

ora 20.00, Casiono Parcul Central – Nelu Cortea și Mane Voicu

8 noiembrie

ora 18:00, Casa de Cultură a Studenților – seara maghiară Egyemazuzadat

ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților- Nicu, Badea și Bordea

Biletele pentru spectacolele din cadrul FISC 2015 costă 50 și 60 de lei și se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Studenților și din centrele comerciale Iulius Mall și Cora, dar și online, pe biletamster.ro.

Vezi și alte evenimente din această săptămână.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *