logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi de a vizita Clujul cu un buget redus

Diverse studii susțin că Clujul este cel mai scump oraș din țara noastră. Cu toate acestea, majoritatea turiștilor reușesc să viziteze orașul și să se bucure de tot ce acesta are de oferit fără să își facă o gaură în buget. În cele ce urmează, îți voi oferi câteva sfaturi, prietenoase cu bugetul, care să te ajute să faci și tu o călătorie în acest oraș.

Cazează-te la o pensiune

O pensiune poate fi mult mai ieftină decât un hotel, iar în funcție de comoditățile pe care ți le dorești în cameră, și pentru care ești dispus să plătești, poți ieși destul de ieftin. Personal, îți recomand să îți rezervi o cameră la o pensiune 2 stele Cluj, unde ai chiar și opțiunea să îți gătești tu mesele de peste zi. În plus, poți opta pentru o pensiune care nu este amplasată în zona turistică, astfel, prețurile vor fi și mai reduse.

Folosește transportul în comun

În Cluj-Napoca, transportul în comun e mai ieftin decât un taxi, așa că, folosește-te de troleibuze, autobuze și tramvaie pentru a ajunge la obiectivele turistice pe care îți dorești să le vezi. În plus, poți achiziționa un card de transport cu ajutorul căreia să poți face transferul de pe o linie pe alta, în funcție de locurile în care vrei să ajungi. O călătorie este valabilă timp de o oră pentru cardurile de transport. O altă opțiune, dacă este vreme bună afară, este să închiriezi o bicicletă sau să o iei la pas prin oraș.

Investighează pe internet

Înainte să îți faci un itinerariu, fă o mică sesiune de cercetare pe internet. Astfel, vei putea descoperi câteva localuri ieftine unde poți să mănânci sau să te distrezi. Iar, de multe ori, aceste locuri nu ar fi fost descoperite de o simplă plimbare din oraș.

Vizitează centrul pentru turism

Clujul, ca majoritatea orașelor mari, are un centru de informare al turiștilor, situat în zona ultracentrală a orașului. Nu ezita să-i faci o vizită acestuia pentru a afla lucrurile care te interesează. Ai fi mirat să vezi câte informații îți pot fi oferite printr-o simplă întrebare pusă persoanei potrivite.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.