logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Unde poți practica sporturi de iarnă în județul Cluj

[tps_header]Odată cu venirea iernii și căderea primelor ninsori, în județul Cluj se deschid și stațiunile turistice unde pot fi practicate sporturi de iarnă. Astfel, clujenii pot practica schi, snowboard sau săniuş pe cele nouă pârtii amenajate în județ.[/tps_header]

partia teleschi feleacu

Feleacu

Pârtia Teleschi Feleacu este cea mai apropiată zonă de schi de Cluj-Napoca, fiind amenajată în comuna Feleacu, situată la doar 12 kilometri de oraș. Ca și amplasare, aceasta este situată pe Dealul Feleacului, lângă turnul de televiziune.

Aceasta cuprinde două pârtii: Pârtia Mare, care are o lungime de 765 de metri și o diferenţă de nivel de 98m și o pârtie pentru începători. Pentru a ajunge mai ușor pe platoul de unde începe coborârea, aici a fost amenajat și un sistem de telescaune. De asemenea, pârtia este iluminată și dispune și de tunuri care produc zăpadă artificială.

În plus, în cadrul pârtiei Teleschi Feleacu este amenajat și un snowpark, ce include trei trambuline și diferite spații amenajate special pentru iubitorii snowboard.

Clujenii pasionați de sporturile de iarnă, dar care nu dețin echipamente proprii, pot să le împrumute pe cele de la centrul de închirieri, de lângă pârtie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *