logo
Search
Generic filters
Exact matches only

10 melodii perfecte pentru ceasul deșteptător

Știai că există o legătură strânsă între modul în care te trezești și starea ta de spirit în acea zi? Ca să te trezești binedispus(ă), îți propun să alegi una dintre următoarele piese optimiste pentru ceasul deșteptător:

Good Morning, Good Morning – The Beatles

Cei 4 artiști cunoscuți sub numele legendarei trupe The Beatles au compus acest cântec după ce au vizionat o reclamă pentru cerealele Kellog’s, care erau comercializate ca alimente pentru micul dejun.

Walking on sunshine – Katrina and the Waves

Melodia asta e clasică pentru starea de bună dispoziție pe care ți-o dă! Pur și simplu nu poți să te trezești supărat(ă) pe o astfel de piesă. Vei zâmbi și nu vei ști de ce!

Wake me up before you go-go – Wham!

Asemeni piesei anterioare, melodia lui Wham! e o fântână de bună dispoziție. Rima de bază a piesei, între go-go și yo-yo face ca piesa să fie una jucăușă și perfectă pentru trezitul de dimineață.

Wake up and live – Bob Marley

Legendarul Bob Marley te trezește cu o mică numărătoare, înainte să îți amintească că azi ai lucruri importante de făcut: trebuie să îți trăiești viața la maxim!

Happy – Pharrell Williams

Pharrell te invită să fii fericit(ă), indiferent de problemele care vin în întâmpinarea ta. Așadar, ce poate fi mai potrivit ca să îți începi ziua cu bună dispoziție?

Mr. Brightside – The Killers

Mesajul ascuns în piesa asta e tot unul pozitiv, așa cum te așteptai. Practic, versurile te îndeamnă să gândești pozitiv pentru că destinul te așteaptă.

Short skirt/Long Jacket – Cake

Solitul trupei Cake spune în piesă că vrea o fată care să adoarmă târziu, dar să se trezească devreme. Asta e și starea pe care ți-o insuflă piesa, odată ce începi să o asculți. În 2007, piesa a fost folosită și ca intro pentru serialul de acțiune – comedie „Chuck”.

The Lazy Song – Bruno Mars

Cântecul leneșului e piesa pefectă pentru o zi de weekend, dar și pentru o zi în care vrei să te binedispui, când știi că nu ai niciun chef de muncă.

Over the rainbow – Israel Kamakawiwo’ole

Poate cea mai cunoscută piesă care binedispune, undeva, acolo după curcubeu e și veselia pe care ți-o transmite „Over the rainbow”, dar totodată te trezește fără să îți provoace un atac de panică.

It’s a beautiful day – Michale Buble

Lista asta era incompletă fără o piesă de-a lui Buble, nu-i așa? E perfectă pentru diminețile în care ai nevoie să ți se aducă aminte că e o zi frumoasă indiferent de situație.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *