Search
Generic filters
Exact matches only

5 unități de cazare din Cluj-Napoca cărora să le treci pragul în acest an

Cazare in Cluj 2018

Comparativ cu 2016, în anul 2017, orașul Cluj-Napoca a înregistrat o creștere relevantă a numărului de turiști străini, poziționându-se în top cu un procent de 28,15%, conform website-ului Ziua de Cluj. De asemenea, Institutul Național de Statistică plasează, prin datele transmise, județul în topul celor preferate de străini pentru locurile de cazare. Devenind o atracție turistică atât de populară, domeniul hotelier s-a dezvoltat vertiginos, astfel că alegerea unei locații a devenit o adevărată provocare pe]ntru turiști. Pentru ca șederea ta să fie o experiență plăcută, noi îți oferim 5 sugestii pentru anul 2018:

La Villa Hill Resort

Complexul La Villa Hill Resort este amplasat în livada Palocsay, o zonă liniștită a Clujului, însă aproape de centrul său. Este un loc de cazare ce oferă servicii impecabile și o gamă largă de modalități de relaxare. Camerele modern mobilate, cu priveliște, sunt amenajate conform celor mai pretențioase gusturi, iar curtea și piscina creează ambientul potrivit pentru o zi de răsfăț, departe de agitația orașului. Dacă ești în căutarea unei atmosfere relaxante în mijlocul naturii, La Villa Hill Resort este locația potrivită pentru tine.

Capitolina City Chic

Hotel Capitolina City Chic este locul perfect de cazare dacă atmosfera pe care o cauți trebuie să fie una foarte relaxantă. Versatilitatea cu care a fost amenajat spațiul pune în evidență decorul clasic și elegant. Pe piața serviciilor hoteliere, Capitolina City Chic promovează un concept unic, amplasat ideal pentru a putea ajunge într-un timp scurt la cele mai importante obiective turistice din oraș.

Pensiunea Selin

Pensiunea Selin este definiția rafinamentului și a bunului gust. Cu un decor luxos și atent gândit, oferă cazare într-un ambient confortabil. Situată la doar 4 minute de gară, unitatea de cazare este potrivită pentru cei care iubesc călătoriile cu trenul. Aceasta pune la dispoziție oaspeților și un restaurant unde pot servi preparate culinare delicioase.

Vila Dorobantilor

Vila Dorobanților se situează în zona centrală a orașului, în apropierea celor mai importante obiective turistice. Deși este amplasată în agitația urbană, ambianța este una foarte primitoare și caldă. Nota elegantă a decorului camerelor temperează conveniențele sociale moderne. Dacă ești în căutarea unui loc de cazare poziționat central, care să te întâmpine într-un mediu armonios, Vila Dorobanților e alegerea optimă pentru tine în 2018.

Pensiunea Max

Pensiunea Max este amplasată central, astfel încât cei care aleg această unitate de cazare să poată desfășura o serie amplă de activități de business, turistice sau medicale în vecinătatea sa. Având o bucătărie complet utilată, oferă oaspeților săi cea mai importantă masă a zilei – micul dejun. Decorul îmbină stilul modern cu note clasice, astfel încât atmosfera se pliază tuturor gusturilor în materie de unități de cazare.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *