logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți face în ultima zi din minivacanță

Weekendul prelungit de 1 mai se apropie de final și luni va trebui să te întorci la muncă pregătit de o nouă săptămână plină de sarcini noi și agitație. Nu dispera! Încă mai ai timp să te relaxezi. Folosește-te de ultima zi liberă și plănuiește activitățile care-ți fac plăcere. Iată câteva opțiuni:

  1. Adună-ți prietenii la o seară de jocuri. Scoate din dulap tabla de Monopoly sau alte jocuri care vă fac plăcere ție și prietenilor tăi și petreceți seara într-o atmosferă plăcută, amuzându-vă copios de situațiile create. Unde mai pui că puteți face o adevărată petrecere din asta dacă puneți la îndemână și snacks-uri și ceva de băut.
  2. Selectează-ți fotografiile. Dacă abia te-ai întors din vacanță, ai un calup nou de fotografii care îți solicită atenția. Dacă nu, uită-te printre fotografiile din ultima vacanță și apucă-te de sortat. Pe lângă faptul că vei retrăi amintirile bune din acea vacanță, te vei alege și cu un album (digital sau fizic) mai ordonat și mai calitativ.
  3. Vizionează filme. Mai exact, fă un maraton de filme, indiferent că sunt filmele tale preferate sau sunt unele noi pe care îți doreai să le vezi de ceva timp. Îți va relaxa mintea și te va ține departe de gândurile zilei de mâine.
  4. Petrece timp cu jumătatea ta. În timpul săptămânii sunteți amândoi prea obosiți de la muncă încât să vă puteți bucura unul de celălalt. Fă ceva împreună cu persoana dragă ție, care să vă întărească legătura.
  5. Fii turist în orașul tău. Mulți oameni nu obișnuiesc să viziteze atracțiile turistice din propriul oraș. Profită de ziua asta și vizitează ceva ce n-ai fi vizitat altfel. Așa, ieși din rutină și ai posibilitatea să descoperi lucruri interesante.
  6. Relaxează-te! Dacă ești pe drum, întorcându-te din escapada de weekend, nu te apuca direct să îți desfaci bagajul și să faci curățenie. Folosește-te de timpul rămas și fă o baie relaxantă sau mănâncă desertul preferat. Fă ceva ce-ți place.

Ai grijă ca, indiferent de ce alegi să faci în ultima zi din minivacanță, să nu fie ceva care să te streseze. Vei avea suficient timp în timpul săptămânii să faci asta.

Citește și Relaxează-te și eliberează-te de stres

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *