Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai cunoscute teorii ale conspirației (II)

nspirațiile sunt prezente peste tot în jurul nostru, aparențele fiind de cele mai multe ori înșelătoare, iar multe adevăruri fiindu-ne necunoscute sau ascunse.

În cadrul articolului precedent am enumerat patru dintre cele mai cunoscute teorii ale conspirației, iar acum vă vom prezenta alte șase astfel de teorii, foarte cunoscute în întreaga lume.

1. Proiectul HAARP

Undeva în Alaska a fost construită de ceva timp o bază de cercetare care are ca principal scop efectuarea de experimente prin intermediul încălzirii ionosferei cu unde radio. Adepții teoriei conspirației cred însă că aici a fost construită o super armă, care poate manipula atmosfera, poate cauza cutremure sau chiar modificări uriașe de climă oriunde pe planetă.

2. Fluorul

Această substanță este introdusă atât în apă, cât și în diferite produse destinate igienei dentare, pentru că ar ajuta la protejarea dinților. Din păcate, această fluorizare masivă are efecte nocive asupra organismului uman conform unor studii independente. E posibil să devenim mai predispuși la apariția unor boli, iar abilitățile noastre mentale vor scădea din cauza fluorului.

3. Shakespeare

Poate cel mai mare autor englez de până acum și unul dintre cei mai celebri din lume, Shakespeare este o necunoscută pentru noi. Foarte puține lucruri s-au aflat despre viața lui și teoreticienii cred că este foarte posibil ca nu el să fi scris acele texte ci să le fi însușit de la altcineva.

4. Holocaustul

Există destul de multe persoane care cred că Holocaustul nu a existat. Adepții acestei teorii spun că naziștii nu au omorât șase milioane de evrei și că aceștia din urmă s-au folosit de toate resursele lor pentru a induce această ideea astfel încât să creeze statul Israel.

5. Viața pe Marte

Din câte se pare chiar a existat viață pe Marte și unii cred că acele posibile construcții care apar în pozele de pe această planetă, precum Sfinxul sau piramida, ar fi fost realizate de o civilizație extraterestră avansată numită Anunnaki.

Aceștia i-au învățat pe sumerieni noi tehnologii, descrierea lor aparând în vechile tăblițe sumeriene. De asemenea, există multe alte speculații cu privire la această civilizație pe care nu le vom detalia aici.

6. Aria 51

Aceasta este cu siguranță cea mai celebră bază secretă militară din lume. Scopul ei este necunoscut, însă la prima vedere este posibil să fie folosită ca și bază de testare pentru diferite arme și alte echipamente militare. Adepți teoriei conspirației spun însă că lucrurile nu stau tocmai așa și că acolo ar exista extratereștrii și OZN-uri.

Voi credeți în aceste teorii ale conspirației? 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *