Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] Concert de Muzică de Film

În data de 26 aprilie, începând cu ora 18:00, Asociația pentru Îndrumare și Dezvoltare Profesională Transilvania vă invită la Concertul de Muzică de Film interpretat de Orchestra Filarmonică de Stat “Transilvania”, sub conducerea dirijorului Alexandru Ilie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Iubitorii de muzică simfonică și de filme deosebite sunt invitați la un eveniment unic care imbină măiestria Orchestrei Filarmonicii de Stat “Transilvania” și coloanele sonore ale unora dintre cele mai bune și îndrăgite filme. Evenimentul Muzică de Film, organizat de Asociația pentru Îndrumare și Dezvoltare Personală, va avea loc în data de 26 Aprilie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Programul cuprinde muzică din filme precum Superman, Salute To The Cinema, Remembering Beatles, Tribute Louis Armstrong, James Bond, Gabriel’s Oboe, Harry Potter, Selections From E.T, Titanic, Gladiatorul, Dirty Dancing, Piratii Din Caraibe.

Biletele se găsesc în incinta Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Agenția este deschisă de luni până vineri între orele 10.00-17.00.

Orchestra Filarmonică de Stat “Transilvania”

Orchestra Filarmonică de Stat “Transilvania” a fost înființată în anul 1955, în prezent fiind unul dintre cele mai mai bune ansambluri simfonice din România. De-a lungul anilor, valoarea orchestrei a fost cofirmată prin colaborarea cu numeroși artiști și prin turneele susținute în Europa, dar și prin participarea la festivaluri naționale și internaționale.

muzica de film

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *