logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] RUDIMENTAL în premieră în România

Una dintre cele mai în vogă trupe de DnB din lume la ora actuală, RUDIMENTAL , va ajunge la Cluj în 21 noiembrie, pentru un show unic în Transylvania Music Event. Sunt peste 2 ani de când trupa a lansat „Feel the Love” iar de atunci RUDIMENTAL nu au mai părăsit play list-ul celor mai tari cluburi din întreaga lume.

În prezent, RUDIMENTAL, ca proiect muzical, înseamnă Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden și DJ Locksmith (Leon Rolle) însă cele mai multe show-uri le susțin, în mod firesc, în formula DJ set (MC, DJ, solist trompe tă), așa cum vor ajunge pe 21 noiembrie și la Cluj. În această formă prezintă live cele mai tari hit-uri, cum sunt “Waiting all night”, “Free” sau déjà menționatul “Feel the Love”.

Concertul de la Cluj este de neratat în special și pentru că niciun show al RUDIMENTAL nu seamănă unul cu celălalt. Trupa nu ezită niciodată să experimenteze muzical iar live sunt de neoprit, simt publicul foarte bine și știu ce să ofere pentru ca orele petrecute împreună să fie unice.

RUDIMENTAL sunt, alături de Chicane și Șuie Paparude, unul dintre capetele de afiș ale YOUTHParty, prima zi a celei de-a 6 a ediții a Transylvania Music Fest ce se va dersfășura în 21 și 22 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj.

[Update:21.11.14 ora 15.30] Primele poze din culisele evenimentului seara aceasta:

 [Update:Ziua 1 – 21.11.14] Prima noapte la Transylvania Music Event din Cluj Napoca:

[Update: Ziua 2 – 22.11.14 ] A doua noapte la Transylvania Music Event din Cluj Napoca:

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *