logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să-ți decorezi camera în culori monocrome?

Simți că te-ai plictisit de aceleași culori uzuale ale pereților? Îți dorești să ai o cameră chic? Fără prea mult efort, poți obține acest lucru. Optează pentru nuanțele monocrome. Cu siguranță, designul camerei se va schimba. Pe piață vei găsi o serie de modele și stiluri foarte diverse. Astfel, îi vei putea oferi camerei tale un aer feminin sau unul masculin. Iată cum poți să-ți decorezi camera în culori monocrome:

Optează pentru pereții vopsiți în alb și pentru un mobilier în nuanțe neutre

sufragerie-in-alb-si-negruSursa foto: Jacek Kadaj

Ești adeptul/adepta stilului clasic, însă adaptat epocii contemporane? Alege o podea din pal sau din nuanțe cât mai deschise. Pentru decorarea pereților selectează anumite fotografii sau imagini în nuanțe monocrome.

Adaugă o culoare în contrast

living-monocromaticSursa foto: Emotionart

Decorarea m nu presupune utilizarea exclusivă a albului și a negrului. Pentru mai mult efect, optează pentru o culoare în contrast cu designul camerei. Galbenul este o alegere ideală ce poate fi utilizată în contrast cu schema monocromă de culoare. Poți opta pentru o pernă sau un buchet de flori de această culoare.

Alege nuanțe de gri pentru atenuarea designului monocrom

sufragerie-cu-griSursa foto: Jacek Kadaj

Simți că alb și negru este utilizat prea mult? Combină-le cu o cantitate egală de gri, utilizând această nuanță printr-un mobilier sau accesorii. Design-ul camerei va deveni mult mai relaxat.

Alege un tapet alb-negru 

sufragerie-tapet-alb-negru

Sursa foto: Paolo De Santis

Tapetul alb-negru creează un efect de impact. Poți opta pentru dungi sau alte modele constrastante. Este ideal pentru decorarea pereților biroului de lucru.

Adoptă un stil retro în culori monocrome

tapet-retroSursa foto: Prasit Rodphan

Culori precum gri sau argintiu echilibrează foarte bine designul alb-negru. Poți opta pentru scaune sau orice alte piese de mobilier care îmbină argintiul cu tapiseria alb-negru.

Investește în anumite piese cheie

decor monocromsursa foto: Anna Oleksenko

Uneori tot ce ai nevoie este să ai anumite elemente de mobilier cheie care te vor ajuta să creionezi un stil original. Alege mobilerul cu atenție după ce ai schițat în prealabil un decor al camerei. Piesele cheie te vor ajuta să decorezi mult mai ușor încăperile.

Spațiul în care locuim este foarte important pentru starea noastră de zi cu zi. Modul în care este decorat acest spațiu reprezintă un factor cheie pentru starea noastră de spirit. Fie că vorbim de un dormitor, un spațiu de lucru sau o bucătărie, toate acestea au o influență semnificativă asupra noastră.

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.