logo
Search
Generic filters
Exact matches only

După 1 mai, fă cunoștință cu tine

Când ai un weekend de trei zile, cum se întâmplă acum cu 1 mai, ai tendința să vrei să faci cât mai multe activități alături de prieteni și familie. Te-ai gândit vreodată să faci ceva doar pentru tine? Câteodată e benefic să te deconectezi de restul oamenilor și să te retragi într-un loc în care poți să te bucuri de singurătate.

Deconectează-te de stres

Sâmbăta asta, fă ceva pentru tine. Închide toate aparatele electronice din preajma ta și spune familiei că vrei să îți petreci ziua singur. Folosește-te de ziua asta să îți deconectezi mintea de la aglomerația de gânduri pe care o ai în fiecare zi. Visează cu ochii deschiși, du-te în cele mai exotice locuri și fă tot ce îți trece prin cap – în gând, desigur.

Fă lucrurile pe care nu ai niciodată timp să le faci

Știi când te gândeai să încerci să desenezi? Sau poate te gândeai să scrii. Indiferent care ar fi lucrul acela amânat la nesfârșit, acum e timpul să te apuci de el. Profită de timpul liber și fă ceva care să îți fie benefic și care să îți ofere relaxarea de care ai nevoie. Cu ocazia asta, poate descoperi un nou talent sau o nouă pasiune.

Bucură-te de momentele în care nu faci nimic

E prea simplu să fii încărcat de activități în ziua de azi. Parcă nu mai ai suficient timp să stai, nu mai știi ce înseamnă să te bucuri de senzația de a nu face nimic. Așa că profită de ziua liberă și recuperează orele acelea pierdute de somn, sau pur și simplu pierde vremea. E o activitate care îți poate face bine.

Așadar, după ce ai petrecut ziua de 1 mai cu prieteni, în aer liber, ai făcut grătar sau ai avut activități diverse, rezervă ziua de 2 mai pentru a te relaxa și a-ți reface rezerva de energie pozitivă. Meditează, fă-ți planuri, setează-ți țeluri de atins, dormi și nu fă nimic din ce ai face în mod normal. Imaginează-ți ziua asta ca un exercițiu de deconectare și reîncărcare a bateriilor.

Citește și Găsește echilibrul din viața ta

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *