logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Electrocasnice utile pentru prăjiturit

Pentru că sărbătorile pascale sunt aproape aici, gospodinele încep să pregătească nu doar alimentele pentru masa de Paști, ci și prăjiturile pe care le vor servi ca desert sau ca gustare oaspeților care le trec pragul. Și cum trăim în era tehnologiei, de ce să nu ne facem viața mai ușoară cu câteva electrocasnice care ne pot ajuta să diminuăm timpul sau efortul depus în prepararea și coacerea prăjiturilor. Iată care sunt câteva dintre acestea:

Mixer

Cel mai important aliat electronic în bucătărie este un mixer. Indiferent dacă îl preferi pe cel vertical, pe cel cu mâner sau mixerul cu bol încorporat, această ustensilă te poate ajuta să bați frișcă, să faci diverse creme sau chiar diferite forme de aluat, într-o fracțiune din timpul pe care l-ai petrece altfel preparându-le. Sugestia mea este să optezi pentru mixerul cu mâner, care este cel mai ușor de folosit, însă poți să îl folosești și pe cel cu bol încorporat sau pe cel vertical.  

Robot de bucătărie

Robotul de bucătărie poate deveni esențial nu doar în prepararea dulciurilor, ci și a anumitor mâncăruri. Cu ajutorul acestuia, vei putea mărunți miez de nucă, biscuiți, să faci piure din fructe sau chiar să formezi diverse aluaturi. Pe lângă asta, îl poți folosii și pentru a face maioneza sau diverse sosuri de care ai nevoie. Dacă vrei să investești într-un robot de bucătărie calitativ, îți sugerez ca înainte să deschizi portmoneul, să cauți un review pentru produsul pe care ți-l dorești.

Blender

Aproape la fel de versatil ca un robot de bucătărie, blenderul te poate ajuta să mărunțești fin diverse alimente precum biscuiții sau pâinea pentru pesmet, să faci creme sau sosuri pentru prăjituri sau alte preparate. Pe lângă asta, poți crea diverse creme mousse, pe care le poți servi individual sau le poți încorpora în diverse alte deserturi.

Crock Pot

O oală Crock Pot ar trebui să fie cea mai nouă adiție în bucătăria ta! Cu ajutorul acesteia poți pregăti diverse mâncăruri la o temperatură constantă, chiar și peste noapte. Printre preparatele pe care le poți pregăti în slow cooker se numără diverse tipuri de blat, budinci, cheesecake-uri și așa mai departe.

Acum știi, este important să investești în ustensile de calitate în bucătărie, care să te ajute pe termen lung și care să îți ușureze munca cât de mult posibil, astfel încât să îți facă prăjituritul și gătitul activități cât mai plăcute.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *