[Cluj] Open Doors@BUW

Compania BUW își deschide porțile și te așteaptă să vii să îi cunoști pe 19 mai, de la ora 10:00, la sediul lor din Cluj. În cadrul evenimentului vei avea ocazia să interacționezi cu specialiștii de HR  și să afli toate informațiile la care nu ai avut acces până acum. În plus, poți profita de oportunitățile de angajare pe care le au pentru vorbitorii de limba germană la nivel avansat și poți deveni parte din echipa lor.

Pentru a participa la evenimentul celor de la BUW, compania germana de outsourcing care oferă soluții de customer relationship în domeniul telecomunicațiilor, efortul tău este minim.Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe http://buzzjob.ro/open-doors-buw și să fii prezent. Nu uita acasă entuziasmul și deschiderea de a afla lucruri noi!

Vei cunoaște o companie internațională, care nu doar că îți va pune la dispoziție input-uri despre cultura ei organizațională, dar îți va prezenta și oportunitățile de carieră special pregătite pentru tine. Activi pe piața internațională din 1993, BUW a stabilit standardele în industria de outsourcing, oferind servicii de înaltă calitate și un mediu de lucru atractiv.

La baza succesului companiei stă o întreagă echipă de profesioniști, iar noi îți oferim șansa de a te număra printre ei!

Înscrie-te pe http://buzzjob.ro/open-doors-buw, vino la OPEN DOORS BUW și dă o șansă viitorului tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.